Loopbaancoaching

Effectieve loopbaancoaching

Goede loopbaanbegeleiding kan soms essentieel zijn voor jouw werknemers. Wees daar als leidinggevende of manager alert op en praat hierover met je werknemer. Zit jouw werknemer nog lekker in zijn of haar vel op werk? Zet jouw werknemer zijn of haar beste kwaliteiten nog steeds in of is daar geen ruimte meer voor?

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Is jouw werknemer nog steeds tevreden over de omgeving waar hij of zij dagelijks met collega’s aan projecten werkt? Neigt jouw werknemer deze vragen te beantwoorden met “nee”? Dan kan het maar zo dat er behoefte is aan een loopbaancoach. Ook wanneer er twijfel is, is het fijn om in gesprek te gaan met ons, wij helpen jouw werknemer om het juiste carrièrepad te bewandelen.

Loopbaanbegeleiding voor iedereen

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen behoefte aan jobcoaching. We leven nu in een tijd waar veranderingen en werkdruk hand in hand gaan. Organisaties willen snel inspelen op alles wat er in de wereld gebeurt, maar er zijn natuurlijk grenzen. Niet iedereen kan zijn eigen grenzen aangeven of zijn wensen goed bepalen. Zo komt het vaak voor dat men blijft werken in een omgeving waar ze zich eigenlijk niet meer zo prettig voelen. Om te voorkomen dat een werknemer op den duur met tegenzin naar het werk gaat is het verstandig om tijdig aan de bel te trekken bij ttif & werk. Wij kunnen jouw werknemer middels loopbaancoaching helpen bij het vinden van de perfecte werksituatie en bieden hierbij doelgericht loopbaanadvies. Dit advies kan binnen de huidige organisatie vallen, maar soms komt een werknemer ook verrassend genoeg daarbuiten terecht. Hiervoor kun je ook bij onze outplacement coach terecht.

Persoonlijke balans door jobcoaching

Jobcoaching van ttif & werk biedt jouw werknemer vernieuwd perspectief op de toekomst. Persoonlijke balans terugvinden is de key to success wanneer een werknemer zich verder wilt ontwikkelen. Daar hoort het maken van keuzes bij. Onze coaches laten werknemers tijdens loopbaancoaches naar zichzelf kijken. Waar wordt een werknemer blij van, wat is zijn of haar bijdrage, maar ook wat wil een werknemer bereiken? Welk effect heeft dit op de werk en privé balans en hoe zorg voor een gezond evenwicht? Onze ervaren loopbaancoach zorgt voor effectieve ondersteuning ondersteunen bij het vinden van deze persoonlijke balans. Dat is immers de eerste stap richting een nieuwe carrière!

Wil jij loopbaancoaching inzetten via ttif & werk? Neem contact op!

Wil je in contact komen met onze loopbaancoach om opnieuw perspectief te bieden aan jouw werknemer? Is jouw werknemer op zoek naar nieuwe carrière inzichten? Neem dan contact op met onze ervaren loopbaancoach!

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Succesverhalen

Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
Een duidelijk doel voor ogen: van re-integratie tweede spoor naar een nieuwe baan met minder stress Re-integreren na een burn-out kan een uitdaging zijn, maar het kan ook een kans…
Lees hier het verhaal van Marrie. Mijn naam is Marrie en ik woon in Leiden. Ik ben op een gegeven moment uitgevallen voor mijn eigen werk om medische redenen en…