Outplacement Zwolle

Met outplacement in Zwolle van ttif & werk help je werknemers op een professionele manier bij een volgende stap in de loopbaan!

Waarom outplacement Zwolle?

Door de jaren heen maakt iedereen veranderingen door, zowel de werkgever als werknemers en het bedrijf. Het kan dan ook voorkomen dat je werknemer op een gegeven moment niet meer op zijn of haar plek zit. Hij of zij wil bijvoorbeeld groeien en ontwikkelen of past niet meer bij de huidige functie na een reorganisatie. Een volgende stap in de carrière kan dan wenselijk zijn. Met een outplacement traject in Zwolle voorkom je dat de werknemer ondermaats gaat presteren of volledig uitvalt. Zo krijgt de werknemer nieuw perspectief en zoeken jullie samen naar een oplossing waar iedereen baat bij heeft.

Concreet outplacement traject Zwolle

Bij ttif & werk zijn we gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van succesvolle outplacement trajecten. Met outplacement in Zwolle van ttif & werk kies je voor een partner die snel schakelt, de juiste handelingen verricht en concreet aan de slag gaat. Zo weet je als werkgever waar je aan toe bent, en zie je uitkomst voor de werknemer binnen je bedrijf. Want wanneer een werknemer ondermaats presteert of (bijna) uitvalt, dan komt dat vaak niet ten goede van zowel de bedrijfsresultaten, de sfeer op de werkvloer én het geluk van de werknemer. Middels persoonlijke aandacht en individuele coaching zorgen we voor soepele outplacement in Zwolle met een gericht actieplan.

Een eigen outplacement coach in Zwolle

We vinden het bij ttif & werk belangrijk om goede ondersteuning te bieden, waar zowel werknemer als werkgever baat bij hebben. Naast een coaching gesprek, inventariseren we de ontwikkelwensen en kwaliteiten van de werknemer in kwestie. Naar aanleiding van een online vragenlijst gaan we een intensief gesprek aan van 1 tot 1,5 uur. Daarin vragen we door, zodat we de wensen van de werknemer helder krijgen. Op basis hiervan maken we een effectief actieplan met als doel om snel een nieuwe, passende baan te vinden. Indien nodig plant de outplacement coach in Zwolle extra sessies in en reikt hij of zij de werkgever diverse tools aan op het gebied van solliciteren, presenteren en netwerken.

Hulp bij outplacement in Zwolle!

Merk je dat je werknemer niet (meer) op de juiste plek zit en wil je actie ondernemen zodat jij en je werknemer op een nette manier afscheid van elkaar kunnen nemen? Met outplacement kun je veel gedoe voorkomen en help je je werknemer vooruit, zodat jullie alle twee zicht hebben op een beter toekomstperspectief. Bij ttif & werk zorgen we er graag voor dat alles soepel verloopt. Van de binnenstad tot Hessenpoort, Marsland, Voorst, De Vrolijkheid, en andere locaties, voor outplacement in Zwolle zijn we graag je partner. Neem contact met ons op voor vragen of voor het starten van een traject op maat.

Neem contact met ons op voor vragen of voor het starten van een traject op maat.

Zij gingen je voor

intergamma logo
ASR logo
Logo Bidfood
Logo Scania
Logo JBL

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Bij ttif & werk vinden ze het belangrijk om goede ondersteuning te bieden, waar zowel werknemer als werkgever baat bij hebben. Naast een coaching gesprek, wordt er een online vragenlijst ingevuld en vindt er een intensief gesprek plaats van 1 tot 1,5 uur.

Met een outplacement traject in Zwolle voorkom je dat de werknemer ondermaats gaat presteren of volledig uitvalt. De werknemer krijgt nieuw perspectief en er wordt gezocht naar een oplossing waar iedereen baat bij heeft.