Hoe ziet een UWV re-integratietraject eruit?

Re-integratie bij ttif & werk betekent dat mogelijkheden en kansen bij onze kandidaten centraal staan. Samen met een vaste coach zoekt de kandidaat naar passend werk of een opleiding.

Een traject start met een intakegesprek waarin we het perspectief en de mogelijkheden van de kandidaat inzichtelijk maken. In individuele coaching zoeken we gezamenlijk naar geschikte functies en opleidingen. De coach biedt de kandidaat activiteiten aan die hier aan bijdragen. Dit is maatwerk en dus volledig afgestemd op de kandidaat. Uiteraard komen thema’s zoals solliciteren, presenteren en netwerken aan bod. Ook hebben wij een uitgebreid werkgeversnetwerk dat we inzetten.

Het belang van een UWV re-integratietraject

Een UWV re-integratietraject bij ttif & werk is ontworpen om kandidaten te ondersteunen en begeleiden bij het vinden van passend werk of het volgen van een geschikte opleiding. We geloven in het centraal stellen van mogelijkheden en kansen voor elke kandidaat, met als doel een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Intakegesprek: een persoonlijke start

Het traject begint met een grondig intakegesprek. Tijdens dit gesprek staat het in kaart brengen van het perspectief en de mogelijkheden van de kandidaat centraal. Hierbij worden de achtergrond, ervaring, vaardigheden en interesses van de kandidaat zorgvuldig geanalyseerd om een helder beeld te krijgen van de situatie. Dit vormt de basis voor het verdere verloop van het re-integratietraject.

Individuele coaching

Na het intakegesprek wordt de kandidaat gekoppeld aan een vaste coach. Samen met deze coach gaat de kandidaat aan de slag om passend werk of een geschikte opleiding te vinden. De coaching is volledig op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke behoeften en situatie van de kandidaat. Door middel van individuele begeleiding en ondersteuning worden de mogelijkheden verkend en benut.

Op zoek naar geschikte functies en opleidingen

Gedurende het re-integratietraject richt de coach zich op het identificeren van geschikte functies en opleidingen die aansluiten bij de kwaliteiten, ervaring en interesses van de kandidaat. Door middel van diverse activiteiten en begeleiding worden de kandidaten geholpen bij het vinden van passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dit kan variëren van sollicitatietrainingen tot het verkennen van opleidingsmogelijkheden.

Maatwerk: gerichte ondersteuning

Bij ttif & werk geloven we in maatwerk. Elke kandidaat heeft zijn of haar eigen unieke achtergrond, vaardigheden en uitdagingen. Daarom wordt de ondersteuning en begeleiding volledig afgestemd op de individuele behoeften en situatie van de kandidaat. Of het nu gaat om het ontwikkelen van sollicitatievaardigheden, het verbeteren van presentatietechnieken of het opbouwen van een professioneel netwerk, onze coaches bieden gerichte ondersteuning om de kandidaten te helpen bij elke stap van hun re-integratieproces.

Werkgeversnetwerk

Naast individuele coaching beschikt ttif & werk over een uitgebreid werkgeversnetwerk. Dit netwerk wordt actief ingezet om kandidaten te matchen met geschikte werkgevers en vacatures. Door samen te werken met diverse bedrijven en organisaties streven we ernaar om kandidaten te helpen bij het vinden van passende en duurzame werkplekken. Met onze connecties en expertise zijn we klaar om kandidaten te ondersteunen bij het realiseren van hun professionele doelen en het opbouwen van een succesvolle carrière.

Een nieuwe start

Een UWV re-integratietraject bij ttif & werk biedt kandidaten de kans op een nieuwe start. Door middel van individuele coaching, maatwerkondersteuning en een uitgebreid werkgeversnetwerk helpen we kandidaten bij het vinden van passend werk of een geschikte opleiding. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst en een hernieuwde carrière. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*