Loopbaanadvies Apeldoorn

Merk je dat werknemers willen groeien en hun kwaliteiten beter willen leren kennen? Kies voor beweging met doelgericht loopbaanadvies in Apeldoorn van ttif & werk!

Doeltreffend loopbaanadvies in Apeldoorn

Werknemers kunnen hun motivatie op het werk verliezen om tal van redenen. Werkstress, of juist verveling, door willen groeien, et cetera. Dat vergroot het risico op ondermaats presteren of volledige uitval door een burn-out of bore-out. Als werkgever is het slim om actie te ondernemen om een dergelijke niet-wenselijke situatie te voorkomen of op te lossen. Met doelgericht loopbaanadvies in Apeldoorn van ttif & werk worden de carrièrewensen van de werknemer achterhaald. Middels een gericht actieplan kunnen stappen worden gezet voor een nieuwe functie binnen het bedrijf of elders.

Waarom loopbaanadvies Apeldoorn?

Als je als werkgever merkt dat een werknemer ondermaats presteert, de werksfeer aantast of vaak ziek is om (mogelijke) emotionele redenen, dan kan dat een indicatie zijn dat diegene qua functie niet meer op zijn of haar plek zit. Dat is uiteraard onprettig voor de werknemer en komt ook niet ten goede voor de bedrijfsprestaties. Loopbaanadvies in Apeldoorn door ttif & werk is een oplossing om de werknemer nieuw perspectief te bieden. En dat biedt voor beide partijen een beter resultaat dan een werknemer die thuis komt te zitten door een burn-out.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Apeldoorn

De loopbaancoach in Apeldoorn hanteert een doelgerichte en tijdsefficiënte aanpak. Dat begint met het opsturen van drie vragenlijsten naar de werknemer, die gaan over de carrièrewensen, kwaliteiten, vaardigheden en persoonlijke kenmerken. Daarna gaat de coach met de werknemer zo’n 1,5 uur in gesprek om bepaalde zaken helder te krijgen. Soms weet iemand immers heel goed wat diegene niet wil, maar niet wat hij of zij wel wil. Dat komt naar voren tijdens het coaching gesprek. De loopbaancoach in Apeldoorn stelt daarna een gericht actieplan op.

Loopbaanadvies Apeldoorn van ttif & werk!

Naar aanleiding van het actieplan voor loopbaanadvies in Apeldoorn kan gekeken worden of de werknemer een andere functie binnen het bedrijf kan betrekken. Mits dit uiteraard haalbaar is en past bij de wensen van de werkgever. Ook kan eruit komen dat het beter is dat de werknemer vertrekt naar een ander bedrijf. In dat geval ondersteunen we bij ttif & werk ook bij het outplacementtraject, voor een vlotte doorstroming. Een coach inzetten in jouw bedrijf? Van het centrum tot de Ecofactorij, Noord, Stadhoudersmolen en andere bedrijventerreinen, neem contact op met ttif & werk voor loopbaanadvies in Apeldoorn.

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Een loopbaanadviesgesprek in Apeldoorn kan verschillende uitkomsten hebben. Het kan leiden tot het vinden van een nieuwe functie binnen het huidige bedrijf, mits dit haalbaar is en overeenkomt met de wensen van de werkgever. Het kan ook tot de conclusie leiden dat het beter is voor de werknemer om elders een nieuwe baan te zoeken. In dat geval biedt ttif & werk ondersteuning bij het outplacementtraject.

Loopbaanadvies is belangrijk voor werkgevers in Apeldoorn omdat het kan helpen bij het voorkomen of oplossen van problemen zoals ondermaatse prestaties, een negatieve werksfeer of frequent ziekteverzuim. Het biedt werknemers nieuw perspectief en draagt bij aan een betere match tussen werknemer en functie, wat de bedrijfsprestaties ten goede komt.