Outplacement Nijmegen 

Met outplacement in Nijmegen van ttif & werk help je werknemers op een doeltreffende manier bij een volgende stap in de loopbaan! 

Waarom outplacement Nijmegen? 

Soms past een werknemer niet meer goed binnen het bedrijf. Dat kan komen door persoonlijke ontwikkelingen en het ervaren van te veel of te weinig uitdaging. Een andere oorzaak is een reorganisatie, waardoor de functie verandert of volledig verdwijnt. Is er geen andere passende functie binnen het bedrijf, dan is outplacement in Nijmegen een goede oplossing. Als werkgever laat je zien dat je meedenkt, en voorkom je dat de werknemer ondermaats gaat (of blijft) presteren, ziek wordt of zelfs langdurig uitvalt. 

Efficiënt outplacement traject Nijmegen 

Met een outplacement traject in Nijmegen van ttif & werk zorg je er als werkgever voor dat jullie op een nette manier uit elkaar gaan. De werknemer wordt ondersteund bij het vinden van een andere betrekking. Nieuwe kansen in de carrière, die perspectief bieden. En dat is niet alleen prettig voor de persoon in kwestie, maar is vaak ook beter voor de werksfeer en de bedrijfsresultaten. Bij ttif & werk mag je een concreet en doeltreffend outplacement traject in Nijmegen verwachten. We vragen een actieve houding van de werknemer en richten ons op een snelle oplossing die voor iedere partij wenselijk is.  

Een eigen outplacement coach in Nijmegen 

Door jarenlange ervaring weten we bij ttif & werk de juiste aanpak te hanteren om het traject vlot te laten verlopen. We sturen de werknemer vooraf drie vragenlijsten op die zich richten op carrièrewensen, competenties en kwaliteiten. De antwoorden worden uitgediept tijdens een 1 tot 1,5 durend gesprek, op locatie of online. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels, voor mkb en (grote) internationale bedrijven. De outplacement coach in Nijmegen geeft werknemer tips op het gebied van solliciteren, netwerken en presenteren en helpt hem of haar om aan een andere baan te komen. 

Hulp bij outplacement in Nijmegen! 

Spreekt onze aanpak je aan, en ben je als werkgever benieuwd wat we bij ttif & werk voor jou en je werknemer kunnen betekenen? Wil je graag op een nette manier afscheid van elkaar nemen, en de juiste stappen zetten om conflicten te voorkomen? Goed idee! Van het centrum tot bedrijventerreinen als Kernenbos, Brabantse Poort, Wijchenseweg, de Van Rosenburgweg en het Takenhofplein, neem contact met ons op bij vragen of voor het starten van een maatwerk outplacement traject in Nijmegen. 

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ja, ttif & werk biedt ook ondersteuning bij ziekte en ontslag. Ze kunnen werknemers begeleiden en helpen bij het vinden van nieuwe kansen in hun loopbaan. Daarnaast bieden ze coaching in zowel het Nederlands als het Engels en kunnen ze op locatie komen, zowel op de bedrijfslocatie als bij de werknemer thuis. Neem contact op met ttif & werk voor meer informatie over loopbaanadvies in Nijmegen.

Als een werknemer niet goed op zijn plek zit, kan dit leiden tot ondermaatse prestaties. Dit kan veroorzaakt worden door een gebrek aan uitdaging of juist een te hoge werkdruk. Mogelijke gevolgen zijn een negatieve werksfeer, verminderde productiviteit en op termijn zelfs langdurige ziekte, zoals een burn-out. Het is daarom belangrijk om tijdig actie te ondernemen en loopbaanadvies in Nijmegen te overwegen.