Tweede spoor Utrecht

Je werknemer helpen met het vinden van passend werk bij een andere werkgever? De professionele coaches van ttif & werk ondersteunen bij tweede spoor begeleiding in Utrecht. 

Re-integratie tweede spoor in Utrecht 

Soms merk je als werkgever dat een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit binnen het bedrijf. Dat heeft invloed op de bedrijfsresultaten en de sfeer op de werkvloer. Dat niet alleen, het kan ook nog eens leiden tot (langdurig) verzuim. Een onwenselijke situatie voor beide partijen. Met tweede spoor re-integratie in Utrecht trek je als werkgever tijdig aan de bel. De ervaren coaches van ttif & werk stellen een resultaatgericht actieplan op maat op, om je werknemer te begeleiden in het vinden van een passende betrekking bij een andere werkgever. Interesse in efficiënte tweede spoor begeleiding in Utrecht? Neem dan contact op met ttif & werk en kies voor een oplossing. 

Waarom begeleiding tweede spoor Utrecht? 

Als een zieke werknemer niet meer terug kan keren naar de eigen baan, en wanneer er geen ander passend werk binnen de organisatie te vinden is, dan is eerste spoor re-integratie niet mogelijk. In dat geval is tweede spoor begeleiding een goede oplossing. Zo kun je er als werkgever voor waken dat de werknemer niet langdurig thuis zit, met alle (financiële) gevolgen van dien. Bovendien ben je als werkgever volgens de Wet verbetering poortwachter tevens verplicht om snel en doeltreffend in te grijpen. Met de professionele coaches voor tweede spoor van ttif & werk zorg je ervoor dat jullie op een goede manier afscheid van elkaar kunnen nemen, een oplossing die voor beide partijen wenselijk is. 

Efficiënte resultaten met tweede spoor coach in Utrecht 

Met tweede spoor coaching in Utrecht van ttif & werk kies je voor een vlotte en doeltreffende afhandeling van het proces. Wij streven naar een resultaatgerichte aanpak waarbij we ook de werknemer stimuleren om actief inzet te tonen. De tweede spoor coach in Utrecht adviseert, ondersteunt en faciliteert waar nodig. Van mkb tot grote (inter)nationale organisaties, bij ons kies je voor de juiste expertise, zowel Nederlandstalig als Engelstalig indien gewenst. 

Traject tweede spoor Utrecht bij ttif & werk 

Tijd om actie te ondernemen? Start een 2e spoor traject in Utrecht en kies voor een oplossing. We gaan graag het gesprek aan om de juiste stappen te formuleren die zowel goed voor het bedrijf als de werknemer zijn. We plannen meerdere coaching sessies in van 1 uur om invulling te geven aan de zoektocht naar passend werk. Van Utrecht Centrum en omliggende plaatsen tot bedrijventerreinen als Lage Weide en Oudenrijn, we helpen je graag. Contacteer ons voor meer informatie of het starten van een tweede spoor traject in Utrecht. 

Zij gingen je voor

intergamma logo
ASR logo
Logo Teva
Holland & Barret logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Tweede spoor begeleiding in Utrecht is een re-integratietraject dat werknemers helpt die niet meer op hun plek zitten binnen het bedrijf om een passende betrekking te vinden bij een andere werkgever.

Als een zieke werknemer niet terug kan keren naar zijn of haar eigen baan of naar een andere functie binnen het bedrijf, dan is het voor werkgevers verplicht om snel en effectief in te grijpen om het verzuim van de werknemer zo snel mogelijk op te lossen.