Loopbaanadvies Breda

Je werknemer ondersteuning bieden bij het vinden van het juiste carrière pad? Dan zit je goed met professioneel loopbaanadvies in Breda van ttif & werk!

Efficiënt loopbaanadvies in Breda

Het is van belang dat werknemers goed in hun vel zitten. Dat bevordert de werksfeer en de resultaten op de werkvloer. Heb je het idee dat je werknemer niet meer op de juiste plek zit? Met loopbaanadvies in Breda achterhaal je de wensen en kansen van de werknemer, zodat je (langdurige) uitval kunt voorkomen. Wie weet komt de werknemer op een andere functie binnen het bedrijf beter tot zijn of haar recht. Of komen jullie er samen achter dat jullie beter op een nette manier afscheid van elkaar kunnen nemen.

Waarom loopbaanadvies Breda?

Bij ttif & werk ondersteunen we graag bij het vinden van een passende oplossing voor werknemers die niet lekker in hun vel zitten. Want daar hebben zowel de persoon in kwestie als het bedrijf baat bij. Loopbaanadvies in Breda inschakelen is een goede manier om je werknemer te laten weten dat je graag met hem of haar meedenkt. Dat kan preventief zijn, maar ook bijvoorbeeld na een reorganisatie of wanneer je merkt dat diegene gewoon niet meer op zijn of haar plek zit in de betreffende functie. Door tijdig actie te ondernemen voorkom je mindere prestaties of zelfs langdurige uitval door een burn-out.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Breda

Loopbaanadvies in Breda pakken we efficiënt aan, door de werknemer eerst drie vragenlijsten in te laten vullen. Zo komen we achter kwaliteiten, vaardigheden, persoonlijke kenmerken en beroepswensen. We zien geregeld dat werknemers wel weten wat ze niet willen, maar niet wat ze wel willen. Daarom stelt onze loopbaancoach in Breda in een 1,5 uur durend gesprek de juiste vragen om alles helder te krijgen. Op basis daarvan wordt een concreet actieplan opgesteld. Een nieuwe betrekking binnen het bedrijf of elders, we helpen bij ttif & werk indien gewenst ook bij re-integratie en outplacement.

Loopbaanadvies Breda van ttif & werk!

Bij ttif & werk weten we door jarenlange ervaring de juiste stappen te zetten in het proces. Het voordeel van advies inschakelen is dat jullie de functie beter kunnen invullen voor betere bedrijfsresultaten, of dat jullie op een nette manier afscheid van elkaar kunnen nemen. Voorkom ellenlange trajecten en ga voor doelgericht loopbaanadvies in Breda van ttif & werk. Van Breda centrum tot bedrijventerreinen als De Krogten, Rithmeesterpark, Hoogeind en elders, we komen graag langs op de gewenste locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het starten van een traject op maat.

Zij gingen je voor

intergamma logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Menu