Loopbaanadvies Nijmegen

Behoefte aan loopbaanadvies in Nijmegen? Dan ben je bij ttif & werk aan het juiste adres. Ideaal voor je werknemers als die op zoek zijn naar groei of verbreding.

Effectief loopbaanadvies in Nijmegen

Iedereen maakt graag ontwikkelingen door, zo ook werknemers. Als zij gedurende langere tijd niet lekker in hun vel zitten en ontevreden zijn over hun werk dan is de kans op ondermaatse prestatie en verzuim groter. En dat is niet wenselijk voor zowel de werkgever als de werknemer. Met loopbaanadvies in Nijmegen kun je verzuim door ontevredenheid over de carrière voorkomen. Binnen 1,5 uur maakt onze coach met de werknemer een gericht actieplan, met focus op groei en verbreding, binnen of buiten de organisatie.

Waarom loopbaanadvies Nijmegen?

Het is onprettig als een werknemer uitvalt. Als werkgever ben je verplicht om op dat moment de nodige stappen te ondernemen. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen! Geeft je werknemer aan dat hij of zij op zoek is naar verbreding, groei, een andere functie binnen het bedrijf of misschien bij een ander? Maar weet diegene niet precies hoe dat er in praktijk uit zou moeten zien? Met loopbaanadvies in Nijmegen wordt duidelijk wat de wensen zijn om te groeien en optimaal te presteren. Of dat nu gaat om een nieuwe functie binnen het bedrijf, of om een outplacementtraject.

In gesprek met loopbaancoach in Nijmegen

We snappen bij ttif & werk dat je graag efficiënt te werk gaat als het gaat om een werknemer die twijfelt of hij of zij op de juiste plek is. Of als je zelf merkt dat de werknemer steeds minder motivatie heeft. Daarom zetten wij in op een effectieve methode. We sturen drie vragenlijsten door, die de werknemer zelf alvast in kan vullen. Hier komen ambities, de huidige werksituatie en toekomstwensen aan bod, maar ook kwaliteiten en leervermogen. Wil de werknemer graag ontwikkelen? Dan wordt er een maatwerk route uitgestippeld. Zo kunnen de beste acties ondernomen worden, zodat de werknemer zich weer helemaal op zijn of haar plek voelt. Dit middels een betrekking in het huidige bedrijf, of op een andere werkplek.

Loopbaanadvies in de buurt!

Zoekt jouw werknemer naar nieuwe perspectieven en wil je uitval in de toekomst voorkomen? Neem dan tijdig actie en kies voor loopbaanadvies in Nijmegen. Bij ttif & werk komen we graag bij je langs. Onze loopbaancoach is altijd in de buurt voor het geven van gedegen advies, waar je als werkgever ook zeker iets aan hebt. Want een situatie waarin een werknemer zich niet fijn voelt, komt niet ten goede van het werkgeluk en van de bedrijfsresultaten. Meer informatie, weten wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Zij gingen je voor

intergamma logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*