Maak kennis met onze loopbaancoaches

Benieuwd wie onze coaches zijn? Maak kennis met een aantal collega’s uit ons team. Wil jij vrijblijvend kennismaken of sparren met één van onze loopbaancoaches? Neem gerust contact met ons op!

Aishanie Rampersad

 

Mijn naam is Aishanie Rampersad en ik ben werkzaam als loopbaancoach bij ttif & werk. In mijn functie help ik mensen het optimale uit hun loopbaan te halen. Dit doe ik resultaatgericht, duurzaam persoonlijk en met respect en aandacht.

In mijn werk vind ik het belangrijk om verbinding te maken met de kandidaten. Door mijn positieve instelling ga ik altijd voor het maximale haalbare resultaat. Door de kandidaten op de juiste manier te motiveren, breng je ze in beweging. Dit zorgt ervoor dat kandidaten intrinsieke gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan met de hun carrière. Daarbij hou ik rekening met de situatie van de kandidaat en zijn of haar wensen en behoeften. De persoonlijke groei van kandidaten in het traject is heel bijzonder om van dichtbij mee te kunnen maken. Dit geeft mij ontzettend veel voldoening.

Steven Pieterse

 

Mijn naam is Steven Pieterse ik ben werkzaam als loopbaancoach bij ttif & werk. Ik mijn rol begeleid ik tweede spoor trajecten en helpik kandidaten met hun cv, sollicitatiebrieven en de Jobport omgeving. Daarnaast ondersteun ik mijn collega loopbaancoaches bij de intakes en voortgangrapportages. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor onze klanttevredenheidsonderzoeken.

Omdat werk een groot onderdeel is van je leven vind ik het belangrijk dat iedereen die een traject bij ttif & werk volgt op de juiste plek terecht komt. Als loopbaancoach ben ik betrokken bij mijn kandidaten, maar ik houd ook rekening met het welzijn van de werkgever. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme motiveer ik kandidaten om samen voor een mooi eindresultaat te gaan.

Rene Huttinga

 

Mijn naam is Rene Huttinga en ik ben loopbaancoach bij ttif & werk. Ik help mensen het optimale uit hun carrière te halen. Dit doe ik resultaatgericht, duurzaam, persoonlijk en met respect en aandacht. Wat ik mooi vind aan mijn vak, is dat je als loopbaancoach positieve invloed hebt op het werkende leven van een kandidaat en ervoor zorgt dat hij of zij er (weer) vol voor gaat! Door kandidaten op de juiste manier te motiveren, spreek je de intrinsieke motivatie aan. Hierdoor worden kandidaten vindingrijk, gemotiveerd en krijgen zij er weer plezier in. Als loopbaancoach houd ik mijn kandidaten een spiegel voor: ze krijgen veel beter zicht op hun talenten, competenties, maar ook valkuilen. Mijn kandidaten maken een mooie persoonlijke ontwikkeling door en zijn tot veel meer in staat, dan ze aanvankelijk dachten. Dit geeft mij veel voldoening.

Fred Bos

 

Mijn naam is Fred Bos en ik ben loopbaancoach bij ttif & werk. Ik help mensen het optimale uit hun carrière te halen. Dit doe ik resultaatgericht, duurzaam, persoonlijk en met respect en aandacht.

Mijn doelstelling in mijn werk is om de opdrachten van werkgevers tot een goed eind te brengen zonder de wensen van mijn kandidaten uit het oog te verliezen. Mijn rol als loopbaancoach is de kandidaat de juiste begeleiding te bieden, waardoor de kandidaat zelf tot oplossingen komt. Hierdoor is er draagvlak voor de uitkomst en de intrinsieke motivatie om ermee aan de slag te gaan. Het is fijn om de persoonlijke groei van mijn kandidaten op die manier van dichtbij mee te kunnen maken.

Saskia Badal

 

Mijn naam is Saskia Badal en ik ben senior loopbaancoach bij ttif & werk. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om het beste uit hun carrière te halen. Ik geloof in een resultaatgerichte, duurzame aanpak, waarbij ik mijn cliënten persoonlijk begeleid met respect en aandacht. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk omdat ik graag andere mensen weer in hun kracht wil zetten. Ik ben een gedreven loopbaancoach, die vooral kijkt naar wat er wel kan. Goed luisteren, doorvragen en tot de essentie komen, werken volgens processen en methoden, verbinden en doelgericht werken zijn enkele ontwikkelde vaardigheden die ik dagelijks in mijn werk inzet.

Zinzi Evers

 

Mijn naam is Zinzi van Ee-Evers en ik ben werkzaam als loopbaancoach bij ttif & werk. Ik haal heel veel voldoening uit mijn werk als loopbaancoach. Waar ik het meeste energie van krijg is om andere mensen verder kunnen helpen, zowel op werk als in de privé situatie. Om andere het inzicht te geven in wat ze zelf allemaal kunnen. Mensen zijn tot zo veel meer in staat maar soms heb je daar gewoon wat hulp bij nodig om dat in te zien. Daarbij vind ik het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt en vertrouwen ervaart in het proces.

Door mijn manier van coachen geef ik mensen de ruimte het beste uit zichzelf en het beste uit hun loopbaan te halen. Dit doe ik door goed te luisteren, gerichte vragen te stellen, mensen na te laten denken en doelgericht aan het werk te gaan.

Iyanla Rudge

 

Mijn naam is Iyanla Rudge en ik ben werkzaam als loopbaancoach bij ttif & werk. Mijn passie voor het begeleiden van zowel werkgevers als werknemers wordt gevoed door mijn optimisme en professionele aanpak. Het verkennen van loopbaanmogelijkheden met een positieve instelling staat centraal in mijn benadering. Werk is een essentieel en omvangrijk facet van ons leven. Graag help ik werknemers bij hun zoektocht naar vervullend werk, waarbij ik tevens streef naar optimale oplossingen voor werkgevers. In mijn visie staan zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Zowel de werknemer als de werkgever dragen eindverantwoordelijkheid, en mijn rol bestaat uit het verschaffen van passende instrumenten en begeleiding. Wat mij vooral energie geeft, is het zien van het optimisme bij zowel werknemers als werkgevers gedurende het traject. Samen streven we naar oplossingen die tevredenheid genereren voor beide partijen.

Joyce de Weijer

 

Mijn naam is Joyce de Weijer en ik ben werkzaam als loopbaancoach bij ttif & werk. Werk is een groot deel van je leven. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen op een plek zit die aansluit bij je dromen, wensen en vaardigheden. In mijn functie als loopbaancoach begeleid ik kandidaten op hun pad om het maximale uit hun loopbaan te halen. In dit proces ben ik een luisterend oor voor jou en vraag ik goed door om tot de kern te komen.

In mijn werk vind ik het belangrijk om een verbinding te maken met de kandidaten. Met tijd en aandacht voor iemands persoonlijke verhaal. Vanuit daar stimuleer ik de kandidaten om stappen te zetten richting de ambitie die ze hebben. Daarbij heb ik een praktische insteek. De persoonlijke groei die kandidaten doormaken in dit proces motiveert mij om dit werk te doen. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme ga ik samen met de kandidaat voor een mooi eindresultaat

Carla Eikenaar

 

Ik ben Carla Eikenaar en ik ben werkzaam als loopbaancoach bij ttif&werk. Als gecertificeerde coach, vind ik dat werk veel meer biedt dan alleen een inkomen, en daarom pleit ik voor de verdere ontwikkeling van sterke kwaliteiten in plaats van overmatige focus op zwakke punten. Ik geloof erin dat je zelfvertrouwen ontwikkelt door te doen wat goed voelt op het diepste niveau. Mijn doel is om mensen de ruimte te geven om meer verantwoordelijkheid te nemen en zichzelf te laten groeien. In een leven lang leren wordt nog te vaak beperkt tot het behalen van diploma’s en certificaten, terwijl ik geloof dat de meeste persoonlijke groei wordt bereikt door: persoonlijk bewustzijn, het vergroten van vaardigheden en persoonlijke begeleiding. Mijn visie als loopbaancoach is gebaseerd op het geloof dat een bevredigende loopbaan niet alleen gaat over het behalen van professionele doelen, maar ook over het ontdekken van intrinsieke passies en het cultiveren van een evenwichtige levensstijl. Ik streef ernaar mijn cliënten te inspireren en hen te helpen bij het identificeren van hun unieke talenten en sterke punten, waardoor ze zelfbewust en zelfverzekerd keuzes kunnen maken die in lijn zijn met hun waarden en zo dus beter gaan presteren, wat uiteindelijk zal bijdragen aan levensgeluk.

Iet Snoeij

 

Mijn naam is Iet Snoeij en ik werk als support medewerker bij ttif & werk.

Binnen mijn functie ondersteun ik de loopbaancoaches. Ik ben verantwoordelijk voor de kwaliteit en het versturen van de rapportages. Ook verzorg ik interne rapportages en rapportages op klantniveau. Door de werkzaamheden die ik doe, zie ik veel inhoudelijke zaken voorbij komen en ben ik betrokken bij de klanten van ttif & werk. Ik doe mijn werk met enthousiasme en zorgvuldigheid.

Elien Jongerden

 

Mijn naam is Elien Jongerden en ik ben de teamleider van het team ttif & werk. Als teamleider zorg ik ervoor dat de loopbaancoaches hun werk goed kunnen doen, dat zij op de juiste plek zitten en heb ik ook regelmatig contact met onze klanten.

In mijn werk vind ik het belangrijk om betrokken te zijn: Zowel bij de coaches, als bij de werkgevers en werknemers die wij begeleiden. Ik weet graag wat er speelt en denk mee.

Door de ruimte en vrijheid die ik in mijn rol heb, kan ik dit ook allemaal doen. Geen dag is daarmee hetzelfde!