Loopbaanadvies ‘s-Hertogenbosch

Je werknemer motiveren en groei of verbreding bieden in hun carrière? Kies dan voor efficiënt loopbaanadvies in ’s-Hertogenbosch van ttif & werk.

Professioneel loopbaanadvies in Den Bosch

Werknemers die op de juiste plek binnen het bedrijf en hun functie zitten, die presteren optimaal. Maar wanneer dat niet zo is, dan ligt een burn-out of bore-out al snel op de loer. De werknemer ziet geen uitdaging meer, is steeds vaker ziek of kan de werkdruk niet aan. Dat komt vaak ook niet ten goede van de werksfeer. Met gericht loopbaanadvies in ’s-Hertogenbosch geef je werknemers de kans om nieuwe motivatie te vinden. De ontdekken wat hij of zij graag zou willen in de carrière en daarnaar te handelen. Dat kan resulteren in een andere betrekking binnen het bedrijf of elders. Loopbaanadvies in Den Bosch is erop gericht om tot een uitkomst te komen die voor beide partijen wenselijk is.

Waarom loopbaanadvies ‘s-Hertogenbosch?

Bij ttif & werk bieden we loopbaanadvies in Den Bosch dat praktisch, snel en zeer efficiënt is. Middels vragenlijsten en een proactief coaching gesprek komt naar voren wat er wel en niet bij de werknemer past. Die krijgt nieuwe energie, raakt opnieuw gemotiveerd en wordt zich bewuster van zijn of haar competenties. Als werkgever laat je zien dat je het belangrijk vindt dat de werknemer goed in zijn of haar vel zit. Loopbaanadvies in ’s-Hertogenbosch kan een goede keuze zijn als je als werkgever het idee hebt dat werknemers niet meer op hun plek zitten, maar ook bij ziekte en ontslag. Het is oplossingsgericht en doeltreffend.

Adviesgesprek met loopbaancoach in ‘s-Hertogenbosch

De loopbaancoach in Den Bosch stuurt vooraf drie vragenlijsten naar de werknemer op. Deze richten zich op persoonlijke kenmerken, beroepswensen, vaardigheden en kwaliteiten. Daarna gaat de coach met de werknemer in gesprek. In circa 1,5 uur komt naar voren wat de carrièrewensen van de werknemer zijn. Op basis daarvan stellen we een gericht actieplan op. In overleg met de werkgever kan optioneel gekeken worden naar een andere passende functie binnen het bedrijf, of elders. We ondersteunen bij ttif & werk ook bij outplacement- en re-integratietrajecten.

Regionaal loopbaanadvies Den Bosch van ttif & werk!

Bij ttif & werk weten we door jarenlange ervaring hoe we het loopbaanadvies efficiënt in kunnen richten. En hoe we kunnen ondersteunen in het traject, zodat zo snel mogelijk een oplossing wordt gezocht voor een bepaalde situatie. Want hoe langer een werknemer niet lekker in zijn of haar vel zit, hoe groter de kans op slechtere werkresultaten en uitval. De loopbaancoach in Den Bosch kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig advies verschaffen en komt graag langs op de bedrijfslocatie, of bij de werknemer thuis indien wenselijk. Van het centrum tot bedrijventerreinen als De Rietvelden, Het Ertveld, De Brand en De Vutter, neem contact op met ttif & werk voor doelgericht loopbaanadvies in ’s-Hertogenbosch.

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Het doel van loopbaanadvies in ‘s-Hertogenbosch is om werknemers te helpen nieuwe motivatie te vinden en te ontdekken wat ze graag willen in hun carrière. Het advies is gericht op het vinden van een oplossing die zowel voor de werknemer als de werkgever wenselijk is, zoals het veranderen van functie binnen het bedrijf of elders.

Loopbaanadvies is begeleiding en ondersteuning bij het maken van loopbaankeuzes en het ontwikkelen van een succesvolle carrière. Het is belangrijk omdat het werknemers helpt om de juiste plek binnen het bedrijf te vinden, hun motivatie te vergroten en burn-out of bore-out te voorkomen.