Loopbaanadvies Enschede

Inzicht krijgen in de positie en mogelijkheden van de werknemer op de arbeidsmarkt? Bij ttif & werk ben je aan het juiste adres voor doeltreffend loopbaanadvies in Enschede.

Professioneel loopbaanadvies in Enschede

Merk je dat een of meerdere werknemers niet maximaal presteren, omdat ze niet meer op hun plek zitten in hun huidige functie? Dan is het slim om tijdig aan de bel te trekken. Het kan immers ten koste gaan van de bedrijfsresultaten en daarnaast ook leiden tot uitval van de betreffende werknemer. Met professioneel loopbaanadvies in Enschede van ttif & werk worden de carrièrewensen van de werknemer achterhaald. Zo kun je als werkgever tijdig inspelen op de situatie, om uitval of (verdere) prestatievermindering te voorkomen.

Waarom loopbaanadvies Enschede?

Werknemers die te veel of te weinig werkdruk ervaren en het niet (meer) naar hun zin hebben in hun huidige functie, die gaan vaak ondermaats presteren. Daarnaast beïnvloeden ze soms de algehele werksfeer of houden collega’s van het werk af. Als werkgever is het slim om in te grijpen, zowel voor het geluk van de werknemer als voor de resultaten van het bedrijf. Zeker als een burn-out op de loer ligt. Loopbaanadvies in Enschede van ttif & werk is effectief voor het achterhalen van de wensen en kansen van de werknemer. Hieruit komt bijvoorbeeld naar voren dat de werknemer beter een andere functie binnen of buiten het bedrijf kan gaan vervullen. Soms is afscheid van elkaar nemen beter voor beide partijen.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Enschede

De loopbaancoach in Enschede verschaft de werknemer in kwestie drie vragenlijsten, die alvast online ingevuld kunnen worden. Ze richten zich op beroepswensen, vaardigheden, kwaliteiten en persoonlijke kenmerken. Daarop volgt een 1,5 uur durend loopbaangesprek waarin de coach doorvraagt en de wensen en mogelijkheden van de werknemer achterhaalt en op basis daarvan gericht advies geeft. Het loopbaanadvies in Enschede zorgt ervoor dat de werknemer weer gemotiveerd is dankzij nieuw perspectief.

Loopbaanadvies Enschede van ttif & werk!

Er kunnen verschillende uitkomsten uit het gesprek voor loopbaanadvies in Enschede komen. Bijvoorbeeld een andere betrekking binnen het bedrijf, indien dat voor de werkgever ook wenselijk is. Of een carrière elders, waarbij we bij ttif & werk ook kunnen ondersteunen bij het outplacementtraject, zodat jullie op een nette manier afscheid van elkaar nemen. Interesse in advies voor je werknemers? Van het centrum tot bedrijvenpark Marssteden, Euroregio, het Havengebied en elders, neem contact op met ttif & werk voor professioneel en doelgericht loopbaanadvies in Enschede.

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Loopbaanadvies in Enschede bij ttif & werk is een dienst die werknemers helpt inzicht te krijgen in hun positie en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het doel is om werknemers te begeleiden naar een functie die beter bij hen past, om zo prestatievermindering en uitval te voorkomen.

Tijdens een loopbaanadviesgesprek in Enschede kunnen verschillende uitkomsten naar voren komen. Het kan resulteren in een andere functie binnen het huidige bedrijf, mits dit wenselijk is voor zowel de werknemer als de werkgever. Het kan ook leiden tot het advies om elders een nieuwe carrière te zoeken. In dat geval kan ttif & werk ondersteuning bieden bij het outplacementtraject.