Referenties

Je leest hieronder hoe onze partners de samenwerking met ons ervaren

Fokus Wonen

Fokus Wonen werkt al geruime tijd zeer prettig samen met ttif & werk voor het begeleiden van tweede spoor trajecten. Een van de zaken die ik waardeer, is de prettige samenwerking en de korte communicatielijnen met ttif & werk. Ik ken de coaches persoonlijk en kan hen direct bellen wanneer dat nodig is. Dit maakt het hele proces aanzienlijk gemakkelijker en efficiënter. Bovendien spelen de coaches een proactieve rol richting onze organisatie. Ze zijn altijd bereid om te helpen en ondersteuning te bieden. Ik heb Elien als contactpersoon voor operationele zaken en ook voor het kort overleggen van casussen. Zij staat altijd klaar om mee te denken. Ik beschouw ttif & werk dan ook als een betrokken landelijke partner die zijn afspraken nakomt. Ze verstrekken regelmatig voortgangsupdates en dat wordt zeer gewaardeerd. De betrouwbaarheid van ttif & werk is iets waar ik echt op kan vertrouwen.
– Chris Weening, Adviseur HR –

TMI

We hebben onlangs twee trajecten tweede spoor ingezet bij ttif & werk en ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Het contact met Marc, de accountmanager, was prettig en persoonlijk. Hij stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en reageerde snel. Daarnaast was de loopbaancoach zeer behulpzaam. Er werd actief met ons mee gedacht en waardevolle tips gegeven. Ook straalde de coach positiviteit uit. Dankzij de professionele aanpak en snelle reacties voelde ik me als HR-adviseur goed ondersteund. Ik kan ttif & werk dan ook van harte aanbevelen en zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken in de toekomst. – Steffi Hartman – TMI –

Havebo B.V.

Via ttif & arbo, waarmee ik eerder heb samengewerkt, kwam ik in contact met ttif & werk voor een 2e spoortraject. Ook nu is mijn ervaring weer: ttif & werk levert kwaliteit en doet altijd net dat stapje meer. Zeer tevreden over hoe dit traject gelopen is! – Hannelies Brasz, HR Havebo B.V. –

Robidus

Wij werken al heel wat jaren met volle tevredenheid samen met ttif & werk. De punten waarin zij zich onderscheiden zijn het aantal plaatsingen, de kwaliteit van de communicatie en de afstemming evenals de duidelijke rapportages. Afstemming verloopt soepel en snel.

Getinge

Gedurende de afgelopen jaren heeft ttif & werk ons bijgestaan in verschillende re-integratie- of outplacementtrajecten. Deze ondersteuning ervaren wij als buitengewoon zinvol en succesvol. Voor ons betekent ttif & werk een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen.

Cegelec

De contacten die wij als werkgever met ttif & werk hebben kan ik omschrijven als erg prettig en professioneel. Ze zijn duidelijk en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt, kunnen hierop anticiperen en verdiepen zich in de kandidaat zijn wensen.

Scania

ttif & werk heeft de afgelopen periode verschillende re-integratie en outplacementtrajecten in onze organisatie succesvol verzorgd. Het bureau is naar onze volle tevredenheid ingezet en door de korte lijnen is het prettig samenwerken.

UWV regio Zwolle

Als re-integratiebegeleider bij het UWV in de regio Zwolle heb ik zeer goede ervaringen met ttif & werk. De mobiliteitscoaches hebben al meerdere mensen succesvol naar (passend) werk weten te begeleiden. Een goede keuze dus!

Wil jij ook een tevreden klant worden en tussen dit lijstje staan? Neem direct contact met ons op!