Referenties

Je leest hieronder hoe onze partners de samenwerking met ons ervaren

Havebo B.V.

Via ttif & arbo, waarmee ik eerder heb samengewerkt, kwam ik in contact met ttif & werk voor een 2e spoortraject. Ook nu is mijn ervaring weer: ttif & werk levert kwaliteit en doet altijd net dat stapje meer. Zeer tevreden over hoe dit traject gelopen is! – Hannelies Brasz, HR Havebo B.V. –

Robidus

Wij werken al heel wat jaren met volle tevredenheid samen met ttif & werk. De punten waarin zij zich onderscheiden zijn het aantal plaatsingen, de kwaliteit van de communicatie en de afstemming evenals de duidelijke rapportages. Afstemming verloopt soepel en snel.

Getinge

Gedurende de afgelopen jaren heeft ttif & werk ons bijgestaan in verschillende re-integratie- of outplacementtrajecten. Deze ondersteuning ervaren wij als buitengewoon zinvol en succesvol. Voor ons betekent ttif & werk een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen.

Cegelec

De contacten die wij als werkgever met ttif & werk hebben kan ik omschrijven als erg prettig en professioneel. Ze zijn duidelijk en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt, kunnen hierop anticiperen en verdiepen zich in de kandidaat zijn wensen.

Scania

ttif & werk heeft de afgelopen periode verschillende re-integratie en outplacementtrajecten in onze organisatie succesvol verzorgd. Het bureau is naar onze volle tevredenheid ingezet en door de korte lijnen is het prettig samenwerken.

UWV regio Zwolle

Als re-integratiebegeleider bij het UWV in de regio Zwolle heb ik zeer goede ervaringen met Jeanette Bos van ttif & werk. Zij heeft als mobiliteitscoach al meerdere mensen succesvol naar (passend) werk weten te begeleiden. Een goede keuze dus!

Wil jij ook een tevreden klant worden en tussen dit lijstje staan? Neem direct contact met ons op!

Menu