Loopbaanadvies Amersfoort

Wil je nieuw perspectief aan je werknemers bieden? Kies dan voor loopbaanadvies in Amersfoort van ttif & werk.

Efficiënt loopbaanadvies in Amersfoort

Soms merk je als werkgever dat een werknemer niet meer goed op zijn of haar plek zit binnen het bedrijf of in de huidige functie. Met loopbaanadvies in Amersfoort bied je werknemers de kans om zich te oriënteren op hun arbeidsmarktpositie en een volgende stap in de loopbaan. Gedurende een gesprek van 1,5 uur worden krachten, kansen en wensen van de werknemer naar voren gehaald, zodat een gericht actieplan opgesteld kan worden. Mogelijk komt uit het loopbaanadvies in Amersfoort dat de werknemer beter een andere functie kan gaan betrekken, binnen het bedrijf of elders.

Waarom loopbaanadvies Amersfoort?

Werknemers die niet lekker in hun vel zitten, gaan sneller ondermaats presteren. Dat kan bijvoorbeeld komen door te weinig uitdaging, of juist een te hoge werkdruk. Mogelijke gevolgen zijn een minder prettige werksfeer, verminderde werkprestaties en op termijn misschien wel langdurige ziekte door een burn-out. Voor werkgevers is deze situatie ook niet wenselijk en daarom is het slim om tijdig actie te ondernemen. Door loopbaanadvies in Amersfoort van ttif & werk te bieden, laat je als werkgever zien dat je graag meedenkt. Zo komen jullie samen tot een oplossing die voor beide partijen werkt.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Amersfoort

Efficiënt te werk gaan vinden we belangrijk bij ttif & werk. Daarom sturen we vooral alvast drie vragenlijsten naar de werknemer op. Zo kan diegene nadenken over beroepswensen, kwaliteiten en vaardigheden. Daarna gaat de loopbaancoach in Amersfoort met hem of haar in gesprek. In 1,5 uur worden de gewenste veranderingen naar voren gehaald. De loopbaancoach neemt een adviserende rol aan en stippelt een maatwerk route uit. Zo krijgt de werknemer zicht op nieuw perspectief en voorkom je als werkgever dat werkprestaties (nog verder) achteruit gaan.

Loopbaanadvies Amersfoort bij jou op locatie!

Loopbaanadvies in Amersfoort kan eigenlijk op ieder moment ingezet worden. Bijvoorbeeld preventief, om werknemers de kans te bieden om met behulp van professionele ondersteuning na te denken over hun carrière. Maar ook bij ziekte en ontslag. Bij ttif & werk kunnen we tevens helpen bij re-integratie- en outplacementtrajecten. En wij zijn dicht bij jou in de buurt. Van het centrum tot bedrijventerreinen als Vathorst en De Wieken Vinkenhoef, we komen langs bij jou op de bedrijfslocatie, of bij de werknemer thuis indien dat wenselijk is. Optioneel bieden we ook Engelstalige coaching. Meer weten of een afspraak plannen? Neem contact op met ttif & werk voor loopbaanadvies in Amersfoort.

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Als een werknemer niet goed op zijn plek zit, kan dit leiden tot ondermaatse prestaties. Dit kan veroorzaakt worden door een gebrek aan uitdaging of juist een te hoge werkdruk. Mogelijke gevolgen zijn een negatieve werksfeer, verminderde productiviteit en uiteindelijk zelfs langdurige ziekte door bijvoorbeeld een burn-out.

Loopbaanadvies bij ttif & werk in Amersfoort biedt verschillende voordelen. Het is efficiënt en praktisch. Tijdens een gesprek van 1,5 uur worden de sterke punten, kansen en wensen van de werknemer besproken, waarna er een gericht actieplan wordt opgesteld. Het advies kan leiden tot een beter passende functie binnen het huidige bedrijf of ergens anders.