Tweede spoor Rotterdam

Je werknemer nieuw en passend werk bieden bij een andere werkgever? De coaches van ttif & werk helpen bij resultaatgerichte tweede spoor begeleiding in Rotterdam.

Professionele coaches voor tweede spoor in Rotterdam

Als een werknemer onvoldoende uitdaging krijgt of zich niet meer prettig voelt dan kan dat leiden tot (langdurig) verzuim. Dat wil je als werkgever uiteraard voorkomen en/of oplossen. Bij ttif & werk bespreken we de opties van eerste spoor re-integratie en tweede spoor re-integratie. We geven effectieve begeleiding bij tweede spoor in Rotterdam. Hiervoor komen we bij je langs en stemmen we het traject af op de situatie van de werknemer en de input van jou als werkgever. Zo bepalen we concreet de invulling van het re-integratietraject.

Waarom tweede spoor begeleiding in Rotterdam?

Soms merk je dat een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit. Dat heeft dan vaak een negatief effect op de bedrijfsresultaten, zeker wanneer de werknemer daardoor langdurig ziek is, bijvoorbeeld door een burn-out. Als een andere functie binnen het bedrijf ook niet bij de werknemer past, dan is het soms beter om afscheid van elkaar te nemen. Door te begeleiden bij tweede spoor in Rotterdam ga je op een goede manier uit elkaar en laat je als werkgever zien dat je actief bezig bent met het helpen van de werknemer. Zo kan de werknemer zijn carrière elders op een positieve manier voortzetten.

Traject tweede spoor Rotterdam bij ttif & werk

We weten bij ttif & werk door jarenlange ervaring hoe we een tweede spoor traject in Rotterdam efficiënt kunnen invullen. Zo ga je als werkgever voor een concrete aanpak waarbij er zo snel mogelijk naar een goede oplossing wordt gezocht. Het traject bestaat uit vier fases, met advies, coaching, ondersteuning en facilitering. Middels 1 uur durende sessies tijdens drie weken geven we invulling aan de zoektocht van de werknemer. We begeleiden tijdens het 2e spoor traject in Rotterdam in het vinden van passend werk bij een andere werkgever. Ook geven we tips op het gebied van solliciteren, presenteren en netwerken. Een proactieve aanpak die gericht is op resultaat.

Kies voor tweede spoor re-integratie Rotterdam

Wil je als werkgever snel en effectief ingrijpen om verzuim terug te dringen? Voldoen aan de Wet verbetering poortwachter en laten zien dat je er alles aan doet om je werknemer weer zo snel mogelijk (elders) aan het werk te krijgen? Kies dan voor tweede spoor in Rotterdam van ttif & werk en ga voor een resultaatgericht aanpak. Van Spaanse Polder, Nieuw Oranjekanaal, Vondelingenplaat en Brainpark tot bedrijventerrein Albrandswaard en Botlek, we komen graag bij je langs voor het afstemmen van een gepersonaliseerd tweede spoor traject in Rotterdam. Neem contact met ons op bij vragen of het maken van een afspraak.

Zij gingen je voor

intergamma logo
Holland & Barret logo
stryker logo
Logo Picnic
Logo Bidfood
Logo Schoonenberg

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Het traject van tweede spoor begeleiding bij ttif & werk in Rotterdam bestaat uit vier fases: advies, coaching, ondersteuning en facilitering.

Tweede spoor begeleiding is nodig wanneer een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit en dit een negatief effect heeft op de bedrijfsresultaten, vooral wanneer de werknemer langdurig ziek is, bijvoorbeeld door een burn-out.