Loopbaanadvies Rotterdam

Tijd voor een nieuw toekomstperspectief voor (een van) je werknemers? Met professioneel loopbaanadvies in Rotterdam van ttif & werk zorg je voor heldere inzichten.

Concreet loopbaanadvies in Rotterdam

Verminderde prestaties of zelfs verzuim onder werknemers wil je als werkgever altijd zo goed als mogelijk voorkomen. Het komt de werksfeer en de bedrijfsresultaten immers niet ten goede. Soms merk je echter dat een werknemer niet meer of zijn of haar plek zit. Dat kan bijvoorbeeld komen door te weinig uitdaging of een reorganisatie binnen het bedrijf. In dat geval kan loopbaanadvies een goede keuze zijn. Bij ttif & werk achterhalen we met behulp van de juiste vragen, de wensen van de werknemer. Op basis daarvan stellen we een gericht actieplan op die voor beide partijen wenselijk is.

Waarom loopbaanadvies Rotterdam?

Als werknemers ontevreden heeft dan kan dat leiden tot verminderde prestaties, regelmatig verzuim of zelfs een burn-out. Tevens kan dit zorgen voor een negatieve sfeer op de werkvloer, bijvoorbeeld door onderlinge klachten of door een verhoogde werkdruk wanneer anderen het werk over moeten nemen. Door tijdig actie te ondernemen kun je als werkgever dit soort situaties zo goed als mogelijk voorkomen.

Met loopbaanadvies in Rotterdam laat je zien dat je graag meedenkt met de werknemer. Dat je hem of haar nieuwe kansen biedt, bijvoorbeeld met een carrièreswitch binnen het huidige bedrijf, of misschien wel elders. We ondersteunen indien gewenst ook bij een outplacement traject.

Persoonlijke loopbaancoach in Rotterdam

Het hanteren van een effectieve aanpak vinden we bij ttif & werk belangrijk. Een werkwijze waar zowel de werknemer als werkgever baat bij hebben, zodat jullie samen tot de beste oplossing komen. We starten met het helder krijgen van de wensen en kansen van de werknemer. Dit middels online vragenlijsten over beroepswensen, vaardigheden, persoonlijke kenmerken en ontwikkelvermogen. Daarna gaan we het gesprek aan. In 1 tot 1,5 uur krijgt onze loopbaancoach de visie van de werknemer helder. We stellen een gericht actieplan op, zodat de werknemer zicht krijgt op een functie waarin hij of zij zich goed voelt. Of dat nu bij de huidige werkgever is of op een andere betrekking.

Loopbaanadvies Rotterdam met ttif & werk!

Spreekt het je aan om loopbaanadvies in Rotterdam voor (een van je) werknemers in te plannen? Door jarenlange ervaring gaan wij graag voor een efficiënt traject met gerichte actie, zodat zowel werknemer als werkgever zo snel mogelijk weten waar ze aan toe zijn. Van Brainpark, Spaanse Polder en Nieuw Oranjekanaal tot bedrijvenpark Botlek, Albrandswaard en de Vondelingenplaat, we zijn actief in de hele regio. We zijn dan ook dicht bij je in de buurt als partner voor loopbaanadvies in Rotterdam. Neem contact met ons op voor vragen of het starten van een traject op maat.

Zij gingen je voor

intergamma logo
Logo Picnic
Logo Pandora
Logo Funda
Logo Storteboom

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Het aanbieden van loopbaanadvies aan werknemers kan verminderde prestaties, regelmatig verzuim en burn-outs voorkomen. Daarnaast kan het zorgen voor een positieve sfeer op de werkvloer en onderlinge klachten voorkomen.

Bij ttif & werk hanteren we een effectieve aanpak waarbij zowel de werknemer als werkgever baat hebben. We starten met het helder krijgen van de wensen en kansen van de werknemer middels online vragenlijsten en persoonlijke gesprekken.