Loopbaanadvies Arnhem

Behoefte aan loopbaanadvies in Arnhem? Dan ben je bij ttif & werk aan het juiste adres. Ideaal voor je werknemers als die op zoek zijn naar groei of verbreding.

Doelgericht loopbaanadvies in Arnhem

Als werknemers niet lekker in hun vel zitten, dan is de kans op minder goed functioneren of zelfs volledige uitval groter. En dat wil je voorkomen, zowel voor de voortgang van het bedrijf als voor de werknemer zelf. Door een gesprek over loopbaanadvies in Arnhem te plannen, onderzoeken werknemer en loopbaancoach samen hoe de invulling van de carrière in de toekomst wenselijk is. Middels een 1,5 uur durend gesprek en een gericht actieplan wordt gekeken of de werknemer een andere functie binnen het bedrijf kan gaan vervullen, of dat een switch een betere keuze is.

Waarom loopbaanadvies Arnhem?

Als werkgever wil je het liefste dat werknemers met plezier naar hun werk komen. Dat is goed voor henzelf en voor de bedrijfsresultaten. Het kan altijd voorkomen dat een werknemer op zoek is naar groei en verbreding. Weet diegene niet goed wat hij of zij wil? Dan biedt loopbaanadvies in Arnhem uitkomst. Zo vindt hij of zij de motivatie weer terug. En dat is belangrijk om de kans op mindere prestaties of uitval te verkleinen. Bij loopbaanadvies hebben dus zowel werkgever als werknemer baat. Een blije werknemer zal beter presteren en bovendien is de kans op een burn-out kleiner. Bij ttif & werk bieden we naast loopbaanadvies ook hulp bij outplacementtrajecten en re-integratie.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Arnhem

We kiezen graag voor efficiëntie tijdens het loopbaangesprek. Onze loopbaancoach in Arnhem stuurt eerst drie vragenlijsten door die vooraf ingevuld worden door de werknemer. Onder meer persoonskenmerken, vaardigheden en beroepswensen komen hier aan bod. De uitkomsten worden besproken tijdens het adviesgesprek, en er wordt doorgevraagd over ambities, kwaliteiten, de huidige werksituatie en gewenste veranderingen. Op basis daarvan stippelen we een maatwerk route uit. Dit kan gaan om een andere functie binnen het huidige bedrijf, maar er kan ook uitkomen dat iemand bij een ander bedrijf beter op zijn of haar plek zit. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Loopbaanadvies dicht bij de deur!

Het is wel zo fijn als de loopbaancoach vlak bij het bedrijf in de buurt is. Bij ttif & werk bieden we coaches in Arnhem en omgeving, die bij jouw bedrijf of bij de werknemer thuis langskomen voor een adviesgesprek. Van Arnhem Centrum tot Rijnpark en IJsseloord, neem contact met ons op als je loopbaanadvies in Arnhem voor je werknemer aan wilt vragen. We beantwoorden al je vragen en ondersteunen je graag bij het voorkomen van verzuim onder je werknemers. Iedereen op de juiste plek met loopbaanadvies van ttif & werk!

Zij gingen je voor

intergamma logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*