Tweede spoor Friesland

Je werknemer passend werk laten vinden bij een andere werkgever? De coaches van ttif & werk helpen je bij doeltreffende tweede spoor begeleiding in Friesland. 

Gespecialiseerde coaches voor tweede spoor in Friesland 

Het komt meer dan eens voor dat een werknemer na verloop van tijd niet meer op zijn of haar plek zit. Bijvoorbeeld omdat deze niet voldoende uitdaging krijgt, of juist te veel hooi op de vork neemt. Ook kan het zijn dat de functie vervallen is. Wat de reden ook is, als een werknemer niet meer de juiste functie bekleedt dan is een traject tweede spoor in Friesland een goede oplossing. De professionele tweede spoor coaches in Friesland van ttif & werk hebben veel ervaring en bepalen de juiste invulling van een doeltreffend traject. 

Waarom tweede spoor begeleiding in Friesland? 

Als een werknemer (langdurig) ziek is dan ben je volgens de Wet verbetering poortwachter verplicht om een passende oplossing te bieden. Mogelijk heb je al gekeken naar andere functies binnen het bedrijf (eerste spoor), maar zie je hier geen mogelijkheden in. Tweede spoor re-integratie in Friesland is dan een goede keuze, zodat je werknemer elders een functie kan gaan bekleden. Met een dergelijk traject zorg je ervoor dat jullie op een nette manier afscheid van elkaar nemen. Soms is dat eenmaal beter, omdat een werknemer die niet op zijn of haar plek zit invloed heeft op de bedrijfsresultaten en werksfeer. 

Traject tweede spoor Friesland bij ttif & werk 

Bij ttif & werk hebben we jarenlange ervaring op het gebied van re-integratietrajecten. Dit vereist maatwerk, omdat iedere situatie anders is. Uiteraard zoeken we naar een goede balans voor werkgever en werknemer. Middels 1 uur durende coaching sessies geven we advies, ondersteuning en faciliteren we. Zo geven we op een doeltreffende manier invulling aan de zoektocht van de werknemer. We stimuleren de werknemer om zelf een actieve rol aan te nemen in het vinden van een passende baan bij een nieuwe werknemer. Met tips op het gebied van solliciteren, presenteren en netwerken streven we naar snel resultaat. 

Kies voor tweede spoor re-integratie Friesland 

Als werkgever heb je al genoeg aan je hoofd en bij ttif & werk begrijpen we maar al te goed dat je snel en effectief wilt ingrijpen om verzuim terug te dringen. Daarom focussen we op het zo vlot mogelijk behalen van de doelstelling, je werknemer elders passend werk bieden. We bieden standaard coaching in het Nederlands, maar ook Engelstalig is mogelijk. Van Leeuwarden tot Smallingerland, De Fryske Marren en andere gemeenten in de provincie, neem contact op met ttif & werk voor re-integratie tweede spoor in Friesland. 

Zij gingen je voor

intergamma logo
ASR logo
Logo Teva
Holland & Barret logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Tweede spoor begeleiding in Friesland is een re-integratietraject dat werknemers helpt die niet meer op hun plek zitten binnen het bedrijf om een passende betrekking te vinden bij een andere werkgever.

Als een zieke werknemer niet terug kan keren naar zijn of haar eigen baan of naar een andere functie binnen het bedrijf, dan is het voor werkgevers verplicht om snel en effectief in te grijpen om het verzuim van de werknemer zo snel mogelijk op te lossen.