Outplacement Eindhoven

Wil je werknemers op een efficiënte manier begeleiden bij het vinden van nieuw werk? Dan is outplacement in Eindhoven van ttif & werk een goede stap!

Waarom outplacement Eindhoven?

Soms merk je als werkgever dat een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit. Dat kan bijvoorbeeld komen door een reorganisatie, maar ook door persoonlijke ontwikkeling van de persoon in kwestie. Wie weet is de gewenste uitdaging niet meer te vinden in de huidige bedrijfssituatie, ook niet in een andere functie. Met outplacement in Eindhoven kies je als werkgever voor het vinden van een oplossing die voor beide partijen werkt. Zo voorkom je uitval en kies je voor begeleiding van de werknemer door een doelgerichte coach.

Efficiënt outplacement traject in Eindhoven

Als je vermoedt dat het tijd is om afscheid van elkaar te nemen dan hebben jullie er allebei baat bij om te kiezen voor een efficiënt traject. Je wilt immers niet dat de werknemer in een burn-out terecht komt of daarin blijft hangen. Snelle actie is gewenst voor beide partijen. Bij ttif & werk kiezen we daarom voor de best mogelijke begeleiding, waarbij we de wensen en kansen van de werknemer helder krijgen. We stellen een gericht actieplan op en begeleiden op basis daarvan bij het vinden van een nieuwe baan. Ieder outplacement traject in Eindhoven is maatwerk bij ttif & werk. Zo gaan we voor een vlotte gang van zaken.

Een eigen outplacement coach in Eindhoven

Hoe gaat zo’n outplacement traject dan in zijn werk? De werknemer krijgt meerdere vragenlijsten opgestuurd, zodat hij of zij alvast kan nadenken over beroepswensen, kwaliteiten en perspectief. Daar wordt dieper op ingegaan tijdens een 1,5 uur durend gesprek met de outplacement coach in Eindhoven. Die komt langs op de gewenste locatie, bijvoorbeeld bij het bedrijf, of bij de werknemer thuis. Daarna wordt er begeleiding geboden op het gebied van solliciteren, netwerken en presenteren. Zo komt de persoon in kwestie zo snel als mogelijk aan een nieuwe, passende baan.

Hulp bij outplacement in Eindhoven!

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken en zoek je een doelgericht en professioneel outplacement bureau in Eindhoven? Kies voor de ervaring van ttif & werk en ga voor een vlot proces. Van Eindhoven Centrum tot bedrijventerreinen als De Hurk, De Kade, De Run, Brainport en omgeving, we bieden indien gewenst ook Engelstalige coaching. Zo kunnen we bij ttif & werk altijd optimaal begeleiden. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het starten van een maatwerk traject voor outplacement in Eindhoven.

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Bij ttif & werk streven we naar efficiëntie in het outplacementtraject in Eindhoven. We willen voorkomen dat de werknemer in een burn-out terechtkomt of daarin blijft hangen. Daarom is snelle actie belangrijk. We beginnen met het verkrijgen van duidelijkheid over de wensen en kansen van de werknemer. Vervolgens stellen we een gericht actieplan op en begeleiden we de werknemer bij het vinden van een nieuwe baan. Elk outplacementtraject in Eindhoven is maatwerk bij ttif & werk, zodat een vlotte afhandeling mogelijk is.

Outplacement is een goede stap voor werkgevers wanneer zij merken dat een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit. Dit kan te maken hebben met een reorganisatie of de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer. Als er binnen het huidige bedrijf geen passende uitdaging meer is, kan outplacement een oplossing bieden die voor beide partijen werkt.