Janneke en haar succes

Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette.

Het succesverhaal van Janneke Bolland

Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door onder andere overbelasting. Helaas kreeg zij eind 2019 toch weer klachten waardoor het niet langer mogelijk was haar functie goed uit te oefenen. Na lang wikken en wegen en overleg met onder andere de bedrijfsarts, besluit Janneke dan ook te gaan voor een nieuwe start. Ze maakte kennis met mobiliteitscoach Jeannette van ttif & werk. Zij coacht Janneke bij haar zoektocht naar een nieuwe baan. U leest hieronder de ervaring van Janneke.

De begeleiding en samenwerking met mijn mobiliteitscoach is mij goed bevallen. Jeanette heeft echt de tijd genomen en ook goed naar mij geluisterd. Na de intake zijn we direct gaan kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben hier veel contact over gehad. Het is fijn dat daar de tijd en ruimte voor is. Ik wilde graag in de zorg blijven werken en daar hebben wij ons dan ook op gefocust. Niet elke functie was alleen geschikt voor mij.

Samen met Jeanette heb ik de mogelijkheden verkend. Wat is nu een match en wat niet? Hier hebben we – met succes – goed de tijd voor genomen. Ook door dagen mee te lopen. Zo ook bij de revalidatie-afdeling neurologie in een verzorgingstehuis. Dit bleek helaas fysiek te belastend, maar gaf wel nóg beter zicht op wat dan wél!

Jeanette heeft mij gesteund en kwam met goede tips wanneer ik mij onzeker voelde. Maar nog belangrijker, ze focuste op het denken in kansen en mogelijkheden, met als uiteindelijk resultaat een mooie nieuwe baan!

Blog berichten

De signalen van hoge werkdruk

De signalen van hoge werkdruk

Soms merk je als werkgever of leidinggevende dat je een tijd veel op je bord neemt. Je ervaart hoge werkdruk…
rol wekgever bij loopbaanontwikkeling

De rol van de werkgever bij loopbaanontwikkeling

Als werkgever of leidinggevende hoop je bij het aannemen van een werknemer dat deze op de juiste plek zit, zowel…
wat is een bore-out

Wat is een bore-out?

Een bore-out is een depressief en vermoeid gevoel als gevolg van extreme verveling op de werkvloer. Het treedt vooral op…

Hoe kunnen wij je helpen?