Janneke en haar succes

Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette.

Het succesverhaal van Janneke Bolland

Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door onder andere overbelasting. Helaas kreeg zij eind 2019 toch weer klachten waardoor het niet langer mogelijk was haar functie goed uit te oefenen. Na lang wikken en wegen en overleg met onder andere de bedrijfsarts, besluit Janneke dan ook te gaan voor een nieuwe start. Ze maakte kennis met mobiliteitscoach Jeannette van ttif & werk. Zij coacht Janneke bij haar zoektocht naar een nieuwe baan. U leest hieronder de ervaring van Janneke.

De begeleiding en samenwerking met mijn mobiliteitscoach is mij goed bevallen. Jeanette heeft echt de tijd genomen en ook goed naar mij geluisterd. Na de intake zijn we direct gaan kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben hier veel contact over gehad. Het is fijn dat daar de tijd en ruimte voor is. Ik wilde graag in de zorg blijven werken en daar hebben wij ons dan ook op gefocust. Niet elke functie was alleen geschikt voor mij.

Samen met Jeanette heb ik de mogelijkheden verkend. Wat is nu een match en wat niet? Hier hebben we – met succes – goed de tijd voor genomen. Ook door dagen mee te lopen. Zo ook bij de revalidatie-afdeling neurologie in een verzorgingstehuis. Dit bleek helaas fysiek te belastend, maar gaf wel nóg beter zicht op wat dan wél!

Jeanette heeft mij gesteund en kwam met goede tips wanneer ik mij onzeker voelde. Maar nog belangrijker, ze focuste op het denken in kansen en mogelijkheden, met als uiteindelijk resultaat een mooie nieuwe baan!

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?