Loopbaanadvies Amsterdam

Op zoek naar loopbaanadvies in Amsterdam? Dan zit je goed bij ttif & werk. Zo weet je welke richting je werknemer op wil voor een bloeiende carrière!

Doelgericht loopbaanadvies in Amsterdam

Werknemers binnen je bedrijf streven soms naar groei of verbreding, maar weten niet precies hoe zij de invulling daarvan zien. Als werkgever kun je daarbij helpen, zodat je ze ondersteunt in een carrièreswitch, misschien zelfs binnen het eigen bedrijf. Met ons doelgericht loopbaanadvies in Amsterdam weet je binnen 1 tot 1,5 uur meer over de positie en de mogelijkheden van de werknemer op de arbeidsmarkt.

Waarom loopbaanadvies Amsterdam?

Een ontevreden werknemer zit niet lekker in zijn vel, waardoor de kans op den duur toeneemt dat hij of zij niet meer naar behoren presteert. Of misschien zelfs helemaal uitvalt. Als werkgever wil je dat uiteraard voorkomen. Door vanuit het bedrijf loopbaanadvies te bieden laat je zien dat je met de werknemer meedenkt. Wie weet kan de werknemer een andere functie gaan vervullen binnen het bedrijf, of komen jullie tot de conclusie dat hij of zij ergens anders beter op zijn of haar plek zit. Bij ttif & werk ondersteunen we niet alleen bij loopbaanadvies, maar kunnen we ook helpen bij re-integratie en outplacementtrajecten.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Amsterdam

Bij ttif & werk hanteren we een effectieve aanpak op het gebied van loopbaanadvies. Voordat de werknemer het gesprek aangaat met een loopbaancoach, vult hij of zij vooraf drie online testen in. Deze gaan over persoonskenmerken, beroepswensen, vaardigheden en het leervermogen. De uitkomsten worden besproken met de persoonlijke loopbaancoach in Amsterdam. Van ambities en kwaliteiten tot het bespreken van de huidige werksituatie en gewenste veranderingen, het komt allemaal aan bod. Op basis daarvan wordt er een maatwerk route uitgestippeld. Nieuwe kansen en energie voor de werknemer, in een andere functie binnen je bedrijf of bij een andere werkgever.

Loopbaanadvies bij jou in de buurt!

Heb je een werknemer die graag nieuw perspectief wil? Onderzoeken of hij of zij zich beter zou kunnen voelen bij het invullen van een andere functie binnen of buiten het bedrijf? Onze loopbaancoach in Amsterdam komt graag bij je langs voor persoonlijk loopbaanadvies in Amsterdam. Van Centrum tot Noord, Zuid, Oost en West, er is altijd een loopbaancoach bij jou in de buurt. Liever Engelstalig loopbaanadvies? Ook dat behoort bij ttif & werk tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte en voorkom verzuim onder medewerkers.

Zij gingen je voor

intergamma logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*