Outplacement Utrecht

Met outplacement in Utrecht van ttif & werk help je werknemers op een professionele manier bij een volgende stap in de carrière!

Waarom outplacement Utrecht?

We maken allemaal ontwikkelingen door, zowel werknemers, werkgevers als bedrijven. Als je werknemer om wat voor reden dan ook niet meer op de juiste plek zit dan biedt outplacement in Utrecht uitkomst. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je werknemer een carrièreswitch overweegt en door te weinig uitdaging ondermaats presteert of zelfs tegen een burn-out aanzit. Of wanneer er een reorganisatie is waardoor de werknemer geen perspectief meer heeft binnen het bedrijf. Met een outplacement traject in Utrecht komen jullie samen tot de beste oplossing voor de werknemer.

Effectief outplacement traject Utrecht

Bij ttif & werk hebben we door de jaren heen al diverse succesvolle outplacement trajecten mogen verzorgen. En dat is zowel goed voor werknemer als werkgever, want als iemand niet op de juiste plek zit dan komt dat de bedrijfsresultaten vaak niet ten goede. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en individuele coaching. We gaan een outplacement gesprek aan met de werknemer om wensen en toekomstbeeld te achterhalen, zodat we op basis daarvan een gericht en op maat actieplan op kunnen stellen.

Een eigen outplacement coach in Utrecht

Het outplacement traject van ttif & werk gaat verder dan een coaching gesprek. We begeleiden van begin tot eind en dat begint met het inventariseren van de ontwikkelwensen en kwaliteiten van de werknemer in kwestie middels een online vragenlijst. Hier vragen we verder op door in een intakegesprek van 1 tot 1,5 uur. We stellen een actieplan op met als doel snel en duurzaam een nieuwe, passende baan te vinden. De outplacement coach in Utrecht plant om de drie weken een sessie en biedt tussentijds diverse tools en informatie aan op het gebied van solliciteren, netwerken en presenteren.

Hulp bij outplacement bij jou in de buurt!

Zoek je als werknemer een betrokken coach voor outplacement in Utrecht, zodat een werknemer snel een andere toepasselijke baan vindt? Dit om te voorkomen dat iemand direct ontslagen moet worden, ondermaats gaat presteren, of een burn-out krijgt? Help de werknemer met persoonlijke groei en een bijpassend toekomstperspectief, zodat jullie op een goede manier uit elkaar gaan en iedereen op de juiste plek zit. Neem contact op met ttif & werk voor vragen of het starten van een outplacement traject in Utrecht op maat.

Zij gingen je voor

intergamma logo
Logo Cegelec
Logo Robidus
Logo Bidfood
Logo Schoonenberg

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*