Outplacement

Resultaatgerichte begeleiding en coaching bij het vinden van nieuw werk

Het is mogelijk dat een werknemer op zoek is naar een nieuw perspectief of niet meer binnen uw organisatie past als gevolg van bijvoorbeeld groei, veranderingen of reorganisatie. Een vaste coach begeleidt de werknemer bij een volgende stap in zijn of haar carrière.

Tijdens outplacement ondersteunt de vaste coach de werknemer bij het vinden van een nieuwe baan. In onze visie is het van belang dat de werknemer zoveel mogelijk zelf de regie houdt en zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek?  Getinge

  Gedurende de afgelopen jaren heeft ttif & werk ons bijgestaan in verschillende re-integratie- of outplacementtrajecten. Deze ondersteuning ervaren wij als buitengewoon zinvol en succesvol. Voor ons betekent ttif & werk een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen.

  Focus op nieuw perspectief en resultaat

  Persoonlijke aandacht en individuele coaching

  Een vaste coach uit de regio

  Kennis en kwaliteit

  Proactief en heldere rapportages

  Een volgende stap in de loopbaan

  Hoe ziet een outplacement traject eruit?

  Outplacement bij ttif & werk is maatwerk en bestaat uit individuele coaching, testen en jobhunting. Alles is gericht op het vinden van nieuw werk. De coach adviseert, coacht, stuurt en ondersteunt.

  Profielschets
  De werknemer maakt bij aanvang van het traject een aantal testen om vaardigheden, mogelijkheden, talenten en ambities in kaart te brengen.

  Intakegesprek
  De uitkomsten bespreekt de coach met de werknemer tijdens een uitgebreide intake. De werknemer krijgt een concreet beeld van zijn of haar profiel, de beroepen die daar bij passen en concrete vacatures.

  Tijd voor actie!
  Met deze concrete informatie op zak  stelt de werknemer samen met de coach een actieplan op. Het doel is snel én duurzaam een nieuwe baan te vinden met behulp van de coach.

  De coachsessies vinden ongeveer om de drie weken plaats. Tussen de sessies hebben coach en werknemer ook contact in de zoektocht naar nieuw werk. De coach biedt de werknemer hiervoor diverse tools aan. Afhankelijk van de behoefte ligt de focus op bijvoorbeeld solliciteren, presenteren of netwerken. De werknemer is in the lead en de coach biedt de gewenste support om tot een goed resultaat te komen. De invulling van de coachsessies is daarom altijd maatwerk.

  Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

  Betrokken coach tijdens én na het traject

  Een andere werkgever, een nieuwe werkomgeving dat kan wennen zijn. Onze service stopt niet zodra een werknemer een nieuwe baan heeft gevonden. De vaste coach houdt gedurende een aantal maanden nog contact met de werknemer. Andersom geldt, dat de werknemer contact kan opnemen met de coach bij vragen of advies.

  Wat is het resultaat?

  De werknemer maakt een mooie volgende stap in de loopbaan. Persoonlijk groei en inzicht in de talenten en kwaliteiten. De werknemer ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

  Direct een offerte opvragen?

  Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

  Neem contact op!   Succesverhalen

   Het verhaal van Angelique! Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud, heb een dochter van 8 en woon in Kaatsheuvel. Een half jaar geleden zag mijn leventje er…
   Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
   Ik doe waar ik goed in ben en heb een baan gevonden die past bij mij past! Margrieta komt via onze partner Robidus terecht bij ttif & werk voor een…
   Menu