Loopbaanadvies Zoetermeer

Wil je verbreding en nieuw perspectief aan je werknemers bieden? Dan zit je goed met loopbaanadvies in Zoetermeer van ttif & werk.

Doelgericht loopbaanadvies in Zoetermeer

Voor werkgevers is het belangrijk dat werknemers goed in hun vel zitten. Dat is zowel prettig voor de werknemer in kwestie, als voor de resultaten van het bedrijf. Zodra je merkt dat een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit, dan kan loopbaanadvies in Zoetermeer een oplossing bieden. Binnen circa 1,5 uur wordt de arbeidsmarktpositie van de werknemer achterhaald. Zo kan deze focussen op nieuwe kansen binnen het bedrijf of elders. Bij ttif & werk streven we met loopbaanadvies in Zoetermeer naar een uitkomst die voor beide partijen werkt. Dit middels een gericht actieplan.

Waarom loopbaanadvies Zoetermeer?

Mensen willen zich graag ontplooien, ook op de werkvloer. Zodra verveling op de loer ligt komt dit niet ten goede van de werksfeer en bedrijfsresultaten. Ook te hoge werkdruk brengt risico’s met zich mee. De werknemer kan uitvallen door een burn-out. Als een werknemer om welke reden dan ook niet op de juiste arbeidspositie zit, dan is het slim om actie ondernemen, voordat de situatie uit de hand loopt. En daar komt loopbaanadvies in Zoetermeer om de hoek kijken. Er wordt gekeken naar carrièrekansen. Wie weet kan de werknemer beter een andere functie bekleden, binnen het bedrijf of elders.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Zoetermeer

De loopbaancoach in Zoetermeer stuurt drie vragenlijsten naar de werknemer op, zodat diegene alvast na kan denken over de carrière en perspectieven. Zo gaan de vragen in op kwaliteiten, vaardigheden en beroepswensen. Daarna gaat de coach met de werknemer 1,5 uur in gesprek, om inzichten te verduidelijken en op basis daarvan een gericht plan op te stellen. Welke veranderingen zijn wenselijk? Er wordt gekeken of een andere betrekking binnen het bedrijf beter bij de werknemer past. We bieden daarnaast ook begeleiding bij outplacement. Soms is het immers beter om afscheid van elkaar te nemen. Met loopbaanadvies en coaching kunnen jullie het dan samen op een nette manier afsluiten.

Loopbaanadvies Zoetermeer op locatie!

Merk je dat een werknemer niet lekker in zijn of haar vel zit, steeds vaker ziek is of zelfs al tegen een burn-out aanloopt? Loopbaanadvies in Zoetermeer kan preventief ingezet worden, maar ook bij ziekte en ontslag. Werknemers kunnen dit vaak goed waarderen, omdat ze zicht krijgen op nieuwe kansen. Bij ttif & werk bieden we zowel Nederlandstalige als Engelstalige coaching. We komen langs op de bedrijfslocatie of – indien wenselijk – bij de werknemer thuis. Van het centrum tot bedrijventerreinen Hoornerhage, Dutch Innovation Park, Lansinghage, Rokkehage, Zoeterhage en Oosterhage, neem contact met ons op voor loopbaanadvies in Zoetermeer.

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ja, ttif & werk biedt ook ondersteuning bij ziekte en ontslag. Ze kunnen werknemers begeleiden en helpen bij het vinden van nieuwe kansen in hun loopbaan. Daarnaast bieden ze coaching in zowel het Nederlands als het Engels en kunnen ze op locatie komen, zowel op de bedrijfslocatie als bij de werknemer thuis. Neem contact op met ttif & werk voor meer informatie over loopbaanadvies in Zoetermeer.

Als een werknemer niet goed op zijn plek zit, kan dit leiden tot ondermaatse prestaties. Dit kan veroorzaakt worden door een gebrek aan uitdaging of juist een te hoge werkdruk. Mogelijke gevolgen zijn een negatieve werksfeer, verminderde productiviteit en op termijn zelfs langdurige ziekte, zoals een burn-out. Het is daarom belangrijk om tijdig actie te ondernemen en loopbaanadvies in Zoetermeer te overwegen.