Wat is coaching budget & balans?

Binnen dit coachtraject helpt één van onze professionele coaches met het creëren van overzicht en het behalen van ‘quick wins’ die zorgen voor stressverlaging en meer balans. Coaching budget & balans bestaat uit een uitgebreide intake en één coachsessie. 

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Een luisterend oor bij geldzorgen 

Belangrijk bij coaching binnen dit thema is dat jouw werknemer zich veilig voelt. Praten over je financiële situatie vinden we lastig. Laat staan met je werkgever. Onze coaches doen er dan ook alles aan om een veilige en vertrouwelijke situatie te creëren. Zij luisteren met aandacht naar de werknemer en gaan na waar de zorgen exact zitten zodat jouw werknemer zo goed mogelijk geholpen wordt. Onze coaches bieden ondersteuning en advies, waarbij ze werken aan oplossingen op maat. Wij geloven in maatwerk, zodat we jouw werknemer zo goed mogelijk kunnen helpen in zijn of haar specifieke situatie. 

Coaching budget & balans: in twee sessies naar resultaat

Coaching budget & balans bestaat uit een uitgebreide intake en één coachsessie. Tijdens de intake bespreekt de coach de huidige situatie van jouw medewerker. Waar maakt de werknemer zich zorgen over? Wat is er al gedaan om de situatie te verbeteren? En wat zijn de mogelijkheden om meer balans en minder stress te ervaren? Op basis van dit gesprek wordt er een actieplan opgesteld voor het verdere coachingstraject. De coach biedt praktische tips en begeleiding om financiële doelen te bereiken.

De mentale gezondheid van jouw medewerker staat voorop

Minder stress en zorgen start vaak met het creëren van overzicht. Helderheid over wat er moet gebeuren. Bij coaching budget & balans gaat jouw werknemer hier samen met de coach mee aan de slag. Het gaat hier om de ‘quick wins’ die direct invloed hebben op de mentale gezondheid van jouw werknemer. Met de nieuwe inzichten en handvatten op zak, heeft jouw medewerker de regie en balans terug. Hij of zij kan terugvallen op de aangereikte tips, adviezen en ‘quick wins’. Jouw medewerker zit hierdoor beter in zijn vel waardoor hij of zij zich weer volledig kan focussen op het werk.

Blijvend resultaat met coaching budget & balans

In een korte tijd komt er veel informatie op een medewerker af. Wij vinden het daarom belangrijk om enkele weken na de coachsessies nog even in te checken bij jouw medewerker. Een kort belletje waarin de coach nog enkele vragen stelt:  Wat hebben de ondernomen acties opgeleverd? Wat heb je geleerd en hoe zorg je voor blijvend resultaat? Dit follow-up gesprek biedt de mogelijkheid om de voortgang te evalueren en als het nodig is nog aanvullende ondersteuning te bieden.

Over ttif & werk

Bij ttif & werk staan we voor resultaat en aandacht. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van loopbaanadvies, coaching en re-integratie. Onze coaches doen alles met aandacht en zorg om zo in iedere situatie mensen vooruit te kunnen helpen en tot het best mogelijke resultaat te komen.

Voorkom uitval door geldzorgen met coaching budget & balans van ttif & werk!

Wil je jouw medewerkers ondersteunen bij het bespreken van (geld)zorgen of stress die zij rondom hun situatie ervaren? Onze coaches bij ttif & werk zijn er om te helpen en kunnen ondersteuning bieden op het gebied van coaching budget & balans. We bieden een veilige omgeving waarin medewerkers vrijuit kunnen praten over hun situatie en krijgen effectieve begeleiding om ermee om te gaan. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon (020-5626364) of e-mail (info@ttifcompany.nl). Ook kan je het contactformulier hieronder invullen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*