Coaching budget & balans

Laagdrempelig coachtraject voor medewerkers met geldstress of zich zorgen maken om hun situatie. Eén van onze professionele coaches biedt een luisterend oor, geeft concrete opdrachten die direct resultaat opleveren. Minder zorgen, minder stress, minder kans op uitval.

De stijgende energie,- brandstof en supermarktprijzen zijn het gesprek van de dag, zowel privé als op het werk. Niet zo gek, want het leven is in korte tijd een stuk duurder geworden. Grote kans dus dat er binnen jouw organisatie ook werknemers zijn die (geld)stress ervaren of zich zorgen maken om hun situatie. Dit kan effect hebben op de productiviteit, motivatie en zelfs leiden tot ziekteverzuim. Jij kunt jouw werknemers ondersteuning bieden met coaching budget & balans!

Snel informatie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Wat is coaching budget & balans?

Binnen dit coachtraject helpt één van onze professionele coaches met het creëren van overzicht en het behalen van ‘quick wins’ die zorgen voor stressverlaging en meer balans. Coaching budget & balans bestaat uit een uitgebreide intake en één coachsessie. 

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Een luisterend oor bij geldzorgen

Belangrijk bij coaching binnen dit thema is dat jouw werknemer zich veilig voelt. Praten over jouw financiële situatie vinden wij lastig. Laat staan met je werkgever. Onze coaches doen er dan ook alles aan om een veilige en vertrouwelijke situatie te creëren. Zij luisteren met aandacht naar de werknemer en gaan na waar de zorgen exact zitten zodat jouw werknemer zo goed mogelijk geholpen wordt.

Coaching budget & balans: in twee sessies naar resultaat

Coaching budget & balans bestaat uit een uitgebreide intake en één coachsessie. Tijdens de intake bespreekt de coach de huidige situatie van de jouw medewerker. Waar maakt de werknemer zich zorgen over? Wat is er al gedaan om de situatie te verbeteren? En wat zijn de mogelijkheden om meer balans en minder stress te ervaren? Op basis van dit gesprek wordt er een actieplan opgesteld.

De mentale gezondheid van jouw medewerker staat voorop

Minder stress en zorgen start vaak met het creëren van overzicht. Helderheid over wat er moet gebeuren. Jouw werknemer gaat hier samen met de coach mee aan de slag. Het gaat hier om de ‘quick wins’ die direct invloed hebben op de mentale gezondheid van jouw werknemer. Met de nieuwe inzichten en handvatten op zak, heeft jouw medewerker de regie en balans terug. Hij of zij kan terugvallen op de aangereikte tips, adviezen en ‘quick wins’. Jouw medewerker zit hierdoor beter in zijn vel waardoor hij of zij zich weer volledig kan focussen op het werk.

Blijvend resultaat met coaching budget & balans

In een korte komt er veel informatie op een medewerker af. Wij vinden het daarom om enkele weken na de coachsessies nog even in te checken bij jouw medewerker. Een kort belletje waarin de coach nog enkele vragen stelt:  Wat hebben de ondernomen acties opgeleverd? Wat heb je geleerd en hoe zorg je voor blijvend resultaat?

Over ttif & werk

Bij ttif & werk staan we voor resultaat en aandacht. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van loopbaanadvies, coaching en re-integratie. Onze coaches doen alles met aandacht en zorg om zo in iedere situatie mensen vooruit te kunnen helpen en tot het best mogelijke resultaat te komen.

Voorkom uitval door geldzorgen met coaching budget & balans van ttif & werk!

Wil jij jouw medewerkers de ruimte geven in een veilige omgeving te praten over (geld)zorgen of stress die zij rondom hun situatie ervaren ? Neem dan eens contact op met ttif & werk en onze coaches kunnen jouw medewerkers echt goed helpen in deze situatie! Heb je nog ergens vragen over? Schroom dan niet om deze te stellen via 020-5626364 (telefonisch) of per mail via info@ttifcompany.nl.

Direct een offerte opvragen?

Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Succesverhalen

Het verhaal van Angelique! Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud, heb een dochter van 8 en woon in Kaatsheuvel. Een half jaar geleden zag mijn leventje er…
Onze ster van de maand: Frank van Beenen Het succesvolle plaatsingsverhaal van de ster van de maand: Frank van Beenen. Nadat Frank van Beenen op 15-jarige leeftijd al aan het…
In de spotlight: Johan! Lees hier het succesverhaal van Johan. Mijn naam is Johan, 52 jaar , getrouwd en ik heb een dochtertje. In januari 2016 ben ik uitgevallen voor…