Voor medewerkers

Lees hier meer over hoe wij werken

Bij de coaches van ttif & werk ben je in goede handen. Onze coaches verstaan hun vak. Zij zijn ervaren, goed opgeleid, bevlogen en hebben uitgebreide kennis van het werkveld.

Het doel is om jou vooruit te helpen en het beste uit jezelf en je loopbaan te halen. Of het nu gaat om een volgende stap in jouw carrière, nieuw werk, verminderen van de werkdruk, balans in werk/privé, vitaliteit of lifestyle. Aandacht en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop.

ttif & werk voor werknemers

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Maak kennis met jouw coach

Natuurlijk ben jij zelf verantwoordelijk voor je persoonlijke groei, invulling van je perspectief en het gewenste einddoel.  Daarbij kun je rekenen op advies, sturing en ondersteuning van je coach. Van jou verwachten we een actieve rol en dat je tijd en energie steekt in het bereiken van je doel.

Een traject start bij ttif & werk altijd met een kennismaking. In een ontspannen setting leren jullie elkaar kennen en bespreek je jouw coachvraag en/of trajectdoel. Op basis van jouw verhaal geeft de coach uitleg over het traject en de te nemen stappen. Welke tussentijdse doelen passen daarbij? Wat is het gewenste eindresultaat? Hoe ziet jouw actieplan eruit? Welke stappen gaan we doorlopen? Allemaal vragen waar jij in het eerste gesprek met je coach antwoord op formuleert.

Gericht aan de slag met jouw actieplan

Alles wat is besproken in het eerste gesprek verwerk je samen met jouw coach in een actieplan. Dit plan vormt de basis van de coachsessies. De sessies zelf bestaan uit bestaan uit een combinatie van theorie en oefeningen of het ontwikkelen van bijvoorbeeld sollicitatievaardigheden. Ook krijg je opdrachten mee van je coach. Heb je hulp nodig bij de opdrachten? Of heb je behoefte aan tips en adviezen? Tussen de sessies door kun jij altijd contact zoeken met je coach.

Focus op het eindresultaat

Jij staat aan het roer van je eigen succes. Samen met je coach maken jullie kansen en mogelijkheden inzichtelijk én ontplooi je activiteiten die je helpen bij het verwezenlijken van je doel.

Doel bereikt en dan?

Er heeft een verandering plaatsgevonden in je leven. Je hebt een andere werkgever, andere werkomgeving of je bent als persoon gegroeid door gerichte coaching. Dat kan even wennen zijn. Daarom blijft er altijd ruimte om nog eens contact op te nemen met jouw coach.

Wil je meer weten over ons?
Maak kennis met één van onze coaches.