Loopbaanadvies Eindhoven

Wil je je werknemers focus op nieuw perspectief en verbreding bieden? Kies dan voor professioneel loopbaanadvies in Eindhoven van ttif & werk!

Professioneel loopbaanadvies in Eindhoven

Als werkgever vind je het belangrijk dat werknemers goed in hun vel zitten. Dat is immers prettig voor henzelf, maar ook voor de algehele werksfeer en de bedrijfsresultaten. Werknemers die op de juiste plek zitten die presteren vaak beter. Het kan echter altijd voorkomen dat men op zoek is naar groei en verbreding, maar niet altijd weet hoe dat het beste ingevuld kan worden. Komen jullie daar samen niet uit? Dan is professioneel loopbaanadvies in Eindhoven een goede keuze. Bij ttif & werk helpen we je daar graag mee. Binnen een 1,5 uur durend loopbaangesprek komen we tot nieuwe inzichten.

Waarom loopbaanadvies Eindhoven?

Als werknemers gedurende lange tijd ontevreden zijn over hun baan dan kan dat op den duur leiden tot uitval, bijvoorbeeld door een burn-out. En dat wil je liever voorkomen als werkgever. Loopbaanadvies biedt dan uitkomst om vroegtijdig te kijken of de werknemer op een andere positie beter op zijn of haar plek zit. Dat kan gaan om een andere betrekking binnen het eigen bedrijf. Is er binnen het eigen bedrijf geen toepasselijke functie? Dan kunnen we bij ttif & werk ook helpen bij het outplacementtraject. Zo wordt de werknemer op de juiste manier gecoacht om een nieuwe baan te vinden, zonder dat er sprake is van een direct ontslag waarbij jullie mogelijk op een vervelende manier uit elkaar gaan.

Professioneel loopbaanadvies in Eindhoven

Onze loopbaancoach in Eindhoven gaat het gesprek aan met de werknemer om zijn of haar visie op de toekomst duidelijk te maken. Daarbij worden de juiste vragen gesteld, zodat nieuwe inzichten verkregen worden. Alvorens we het gesprek aangaan, laten we de werknemer drie vragenlijsten invullen die de basis vormen van het gesprek. Wat zijn de huidige kwaliteiten, vaardigheden, beroepswensen en welke persoonskenmerken passen bij welke functieomschrijvingen? Het coachgesprek voor loopbaanadvies in Eindhoven duurt vervolgens 1 tot 1,5 uur en wordt gedaan op de gewenste locatie. Vervolgens stellen we een maatwerk actieplan op als basis voor de vervolgstappen in de carrière.

Loopbaanadvies in de regio!

Bij ttif & werk geven we loopbaanadvies in Eindhoven, dus we zijn altijd in de buurt. Standaard doen we dat Nederlandstalig, maar indien gewenst bieden we ook een Engelstalige loopbaancoach in Eindhoven. Een bedrijf op Brainport, De Hurk, De Run, High Tech Campus, Flight Forum of andere delen van Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van loopbaanbegeleiding. Met een vaste coach uit de regio van ttif & werk zorg je voor een betere werksfeer, nieuwe perspectieven en minder verzuim!

Zij gingen je voor

intergamma logo
Logo Funda

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*