Loopbaanadvies Zwolle

Wil je je werknemer helpen met het invullen van zijn of haar loopbaan? Kies dan voor professioneel loopbaanadvies in Zwolle van ttif & werk!

Professioneel loopbaanadvies in Zwolle

Verminderde prestaties of zelfs verzuim onder werknemers wil je als werkgever altijd zo goed als mogelijk voorkomen. Het komt de werksfeer en de bedrijfsresultaten immers niet ten goede. Soms merk je echter dat een werknemer niet meer of zijn of haar plek zit. Dat kan bijvoorbeeld komen door te weinig uitdaging of een reorganisatie binnen het bedrijf. In dat geval kan loopbaanadvies een goede keuze zijn. Bij ttif & werk achterhalen we met behulp van de juiste vragen, de wensen van de werknemer. Op basis daarvan stellen we een gericht actieplan op die voor beide partijen wenselijk is.

Waarom loopbaanadvies Zwolle?

Voor bedrijven is het belangrijk dat werknemers goed in hun vel zitten. Dat komt de werksfeer ten goede, alsook de bedrijfsresultaten. Bovendien voorkomt het verzuim, zeker wanneer een werknemer al tegen een burn-out aan. Wie weet verliest de werknemer veel energie omdat het werk niet (meer) goed aansluit bij de carrièrewensen. Is diegene op zoek naar ontwikkeling, of past de functie niet meer na een reorganisatie. Uitval en onvrede op de werkvloer kan altijd beter voorkomen dan genezen worden. Door als werkgever professioneel loopbaanadvies in Zwolle te bieden, zet je de juiste stap voor je werknemer en voor het bedrijf. Bij ttif & werk zorgen we dat het effectief en soepel verloopt.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Zwolle

Onze loopbaancoach in Zwolle gaat met de werknemer in gesprek om de visie op de toekomst helder te krijgen. Hierbij vinden we het bij ttif & werk belangrijk om de juiste vragen te stellen, en door jarenlange ervaring weten we hoe we dat effectief toe kunnen passen. Voordat we het gesprek aangaan, vult de werknemer drie vragenlijsten in. Die focussen zich op huidige kwaliteiten en vaardigheden, beroepswensen en persoonlijke kenmerken. Naar aanleiding daarvan gaan we een loopbaangesprek aan van 1 tot 1,5 uur. De loopbaancoach in Zwolle vraagt door en stelt op basis daarvan een concreet actieplan op.

Efficiënt loopbaanadvies Zwolle!

Soms komen we samen tot de conclusie dat er een mooie carrière is weggelegd in een andere functie binnen het bedrijf. Maar soms is het ook beter om op een nette manier afscheid van elkaar te nemen. In dat geval ondersteunen we bij een outplacement traject. We vinden het bij ttif & werk belangrijk om te denken in ieders belang, zodat uitval op de werkvloer, of het verminderen van prestaties, zo goed als mogelijk voorkomen of beperkt worden. Als loopbaancoach in de buurt komen we graag bij je langs, van het centrum tot Voorst, Marslanden, De Vrolijkheid, Hessenpoort en andere delen van de regio.

Vraag een traject op maat aan of neem contact met ons op bij vragen over loopbaanadvies in Zwolle.

Zij gingen je voor

intergamma logo
Logo Scania
Logo Picnic
Logo unica
Logo Schoonenberg

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van professioneel loopbaanadvies in Zwolle.

Loopbaanadvies is belangrijk voor bedrijven omdat het ervoor zorgt dat werknemers beter in hun vel zitten, wat de werksfeer en de bedrijfsresultaten ten goede komt. Bovendien kan loopbaanadvies verzuim voorkomen en onvrede op de werkvloer verminderen.