Over ons

Wij zijn dé specialist op het gebied van loopbaanadvies, coaching, tweede spoor en outplacement. En dat al 50 jaar! Met veel enthousiasme begeleiden onze ervaren coaches kandidaten bij een volgende stap in hun loopbaan.

Onze visie

Voor ons begint alles met passie en enthousiasme. Wij doen wat we doen, omdat we de beste willen zijn en ervan overtuigd zijn het verschil te maken. Ons hechte team aan hoogopgeleide coaches helpt werknemers het beste uit hun carrière te halen. Dit doen wij samen met onze partners, klanten & werkgevers. Met een achtergrond in talentmanagement, assessments en werving & selectie hebben wij een unieke kijk en aanpak ontwikkeld op de thema’s carrière, preventie en inzetbaarheid. Wij gaan altijd voor het meest optimale resultaat. Met aandacht, focus op resultaat, flexibiliteit en maatwerk weten wij succesvol invulling te geven aan onze service voor werkgevers en werknemers. Onze succes- en plaatsingspercentages liggen ruim boven de 60%.

Wij bieden werkgevers én werknemers de volgende services:

Kwaliteit: certificering & klanttevredenheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd en worden hierop jaarlijks getoetst. Dit certificaat garandeert dat ttif & werk voldoet aan alle eisen rondom de uitvoering en kwaliteit van onder andere re-integratie 2ᵉ spoor en outplacement en onze andere service.

Al onze coaches zijn NOBCO-lid.

Voor wie werken wij?

Meer dan trots zijn wij op onze partners! Wij hebben langdurige samenwerkingsverbanden met werkgevers om werknemers te voorzien van de juiste begeleiding of coaching. Of het nu gaat of het vinden van de juiste werk/privé balans of van nieuw werk!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Vul ons contactformulier in en wij nemen contact
met je op!