Outplacement Tilburg 

Wil je een of meerdere werknemers op een effectieve manier begeleiden bij een volgende stap in de carrière? Bij ttif & werk helpen we je met outplacement in Tilburg! 

Waarom outplacement Tilburg? 

Bedrijven ontwikkelen zich continu, net als werknemers. Dat kan ertoe leiden dat een werknemer niet meer op de juiste plek zit. Zo kan het zijn dat de werknemer te veel of te weinig uitdaging ervaart, of dat de functie niet meer past door een reorganisatie. Wat de reden ook is, het is te allen tijde wenselijk om als werkgever actie te ondernemen. Een dergelijke situatie kan immers leiden tot (langdurig) verzuim, verminderde bedrijfsresultaten en een negatieve werksfeer. Outplacement in Tilburg is een goede oplossing voor beide partijen, het biedt perspectief. Bij ttif & werk nemen we dit voor je uit handen. 

Effectief outplacement traject in Tilburg 

Bij ttif & werk weten we uit ervaring dat geen enkele situatie hetzelfde is, maar dat er wel een aantal acties zijn die het beste ondernomen kunnen worden voor het snelste resultaat. Wij gaan voor een maatwerk outplacement traject in Tilburg met focus op individuele coaching, waarbij we de werknemer stimuleren om zelf een actieve rol aan te nemen. Wat heeft je werknemer nodig in een bepaalde functie? Is een dergelijke functie niet mogelijk bij het huidige bedrijf, dan komen we met een actieplan voor outplacement in Tilburg 

Een eigen outplacement coach in Tilburg 

We begeleiden bij ttif & werk van begin tot eind bij outplacement in Tilburg. We starten met drie vragenlijsten, die de werknemer alvast vooraf in dient te vullen. Deze focussen zich op de huidige kwaliteiten en beroepswensen. Daarna plannen we een intakegesprek van 1 tot 1,5 uur, waarbij de outplacement coach in Tilburg dieper op de antwoorden ingaan. En daarna kan de zoektocht naar een nieuwe en passende baan beginnen. We ondersteunen met tips voor solliciteren en netwerken, zodat de werknemer sneller een betrekking vindt.  

Hulp bij outplacement in Tilburg! 

Kun je als werkgever hulp gebruiken bij het hele traject? Dan zit je goed bij ttif & werk als ervaren outplacement bureau in Tilburg. Wij bieden zowel Nederlandstalige als Engelstalige coaching. Van Tilburg centrum tot bedrijvenparken als Het Laar, Katsbogten, Kraaiven, Loven, Schepersven, Tradepark en de Kanaalzone, neem contact met ons op als je een doeltreffende werkwijze voor outplacement in Tilburg zoekt, of als je nog vragen hebt over onze werkwijze. We helpen je graag! 

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ja, ttif & werk biedt ook ondersteuning bij ziekte en ontslag. Ze kunnen werknemers begeleiden en helpen bij het vinden van nieuwe kansen in hun loopbaan. Daarnaast bieden ze coaching in zowel het Nederlands als het Engels en kunnen ze op locatie komen, zowel op de bedrijfslocatie als bij de werknemer thuis. Neem contact op met ttif & werk voor meer informatie over loopbaanadvies in Tilburg.

Als een werknemer niet goed op zijn plek zit, kan dit leiden tot ondermaatse prestaties. Dit kan veroorzaakt worden door een gebrek aan uitdaging of juist een te hoge werkdruk. Mogelijke gevolgen zijn een negatieve werksfeer, verminderde productiviteit en op termijn zelfs langdurige ziekte, zoals een burn-out. Het is daarom belangrijk om tijdig actie te ondernemen en loopbaanadvies in Tilburg te overwegen.