Outplacement Breda

Werknemers op een efficiënte manier begeleiden bij een volgende stap in hun carrière? Bij ttif & werk ondersteunen we je met outplacement in Breda.

Waarom outplacement Breda?

Zowel bedrijven als werknemers maken voortdurend ontwikkelingen door. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand niet meer op de juiste plek zit. Bijvoorbeeld omdat de functie geen uitdaging meer biedt, of wanneer door reorganisatie een werknemer niet meer binnen het bedrijf past. Is er geen andere passende functie binnen het bedrijf, dan kan outplacement in Breda een goede oplossing zijn. Bij ttif & werk zorgen we voor een vlot proces, zodat ondermaatse prestatie en uitval voorkomen of opgelost worden.

Professioneel outplacement traject Breda

Door jarenlange ervaring weten we bij ttif & werk een doeltreffende aanpak te hanteren op het gebied van outplacement in Breda. Daar hebben zowel werkgever als werknemer baat bij. Wanneer een werknemer immers niet lekker in zijn of haar vel zit, ligt (langdurige) uitval op de loer. Bovendien is dat niet bevorderlijk voor de sfeer op de werkvloer en de bedrijfsresultaten. Wij nemen met het outplacement traject in Breda je zorgen uit handen. We begeleiden de werknemer professioneel en zorgen actiegericht voor een nieuwe stap in diens carrière. Dit middels persoonlijke aandacht en individuele coaching.

Een eigen outplacement coach in Breda

Bij ttif & werk kiezen we voor maatwerk en zorgen we voor een gespecialiseerde outplacement coach in Breda. Die komt bij je langs op locatie, of bij de werknemer thuis als deze bijvoorbeeld niet in staat is om te reizen. Vooraf worden drie vragenlijsten gestuurd, die ingaan op beroepswensen, kwaliteiten en gewenste ontwikkelingen. Daarna gaat de outplacement coach in Breda met de werknemer in gesprek. In circa 1,5 uur wordt concreet gemaakt wat past bij de werknemer. Zo kan er een concreet actieplan opgesteld worden om passend werk te vinden. Tevens ontvangt de werknemer tips op het gebied van solliciteren en netwerken. We bieden zowel Nederlandstalige als Engelstalige coaching.

Hulp bij outplacement in Breda!

Merk je dat de werknemer niet meer binnen de organisatie past? Ligt uitval op de loer en gaan prestaties en werksfeer achteruit? Onderneem tijdig actie voordat de situatie zijn eigen verloop krijgt. Hoe sneller je ingrijpt, hoe kleiner de kans dat de situatie van kwaad tot erger gaat. Met outplacement in Breda ga je voor toekomstperspectief voor iedere partij. Van Breda Centrum tot De Krogten, Hoogeind, Steenakker, Slingerweg-Tramsingel en andere bedrijventerreinen in de buurt, neem contact met ons op voor een doeltreffend en maatwerk traject op het gebied van outplacement in Breda.

Zij gingen je voor

intergamma logo
Holland & Barret logo
Logo Pandora
Logo Schoonenberg
ASR logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Een professioneel outplacementtraject in Breda bij ttif & werk biedt voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Door jarenlange ervaring en een doeltreffende aanpak kan ttif & werk zorgen voor een vlot proces en een nieuwe stap in de carrière van de werknemer.

Het is belangrijk om tijdig actie te ondernemen bij outplacement wanneer de werknemer niet meer binnen de organisatie past en prestaties en werksfeer achteruitgaan. Door snel in te grijpen, kan worden voorkomen dat de situatie verslechtert.