Tweede spoor Amsterdam

Help je werknemer aan een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt met tweede spoor begeleiding in Amsterdam van ttif & werk.

Re-integratie tweede spoor in Amsterdam

Als een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit binnen het bedrijf dan kan dat leiden tot (langdurig) verzuim. Een passende oplossing die wenselijk kan zijn voor beide partijen is tweede spoor re-integratie in Amsterdam. Onze ervaren coaches zorgen voor een resultaatgericht actieplan en een op maat traject om je werknemer te begeleiden bij het vinden van een passende betrekking bij een andere werkgever. Met ttif & werk kies je voor professionele en doeltreffende tweede spoor begeleiding in Amsterdam.

Waarom begeleiding tweede spoor Amsterdam?

Kan een zieke werknemer niet terugkeren naar de eigen baan of naar een andere functie binnen het bedrijf (eerste spoor)? Dan is het als werkgever een slimme zet om tweede spoor begeleiding in te schakelen. Je bent volgens de Wet verbetering poortwachter immers verplicht om snel en effectief in te grijpen om het verzuim van de werknemer zo snel mogelijk op te lossen indien mogelijk. Dat niet alleen, want ook voor de bedrijfsvoering en het geluk van de werknemer is actie ondernemen een goed idee. Zo kunnen jullie op een goede manier uit elkaar gaan en kan de werknemer ergens anders werkgeluk ervaren.

Doeltreffende resultaten met tweede spoor coach in Amsterdam

Met tweede spoor coaching in Amsterdam van ttif & werk zorg je voor een vlotte en effectieve afhandeling van het proces. Wij gaan voor een resultaatgerichte aanpak, waarbij we ook van de werknemer actieve inzet vragen. Tijdens het traject geven we advies, bieden we coaching en ondersteuning, en faciliteren we waar nodig. Dit voor zowel grote (inter)nationale organisaties als het mkb. Door jarenlange ervaring hebben we alle expertise in huis om jouw bedrijf te helpen met tweede spoor begeleiding in Amsterdam, zodat we een situatie creëren die voor zowel werknemer als voor jou als werkgever wenselijk is.

Traject tweede spoor Amsterdam bij ttif & werk

Tijd om actie te ondernemen en een 2e spoor traject in Amsterdam te starten? Graag gaan we het gesprek met je aan, om te kijken wat de juiste stappen zijn voor het bedrijf en voor de werknemer. Middels coaching sessies van 1 uur geven we invulling aan de zoektocht naar passend en duurzaam werk. Van Amsterdam Centrum tot bedrijventerreinen als Sloterdijk, Abberdaan, Schinkel, Westpoort en De President, tweede spoor in Amsterdam gaat bij ons om het vinden van werk. Spreekt dit je aan? Neem contact met ons op voor meer informatie of het starten van een tweede spoor traject in Amsterdam.

Zij gingen je voor

intergamma logo
ASR logo
Logo Teva
Holland & Barret logo

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Tweede spoor begeleiding in Amsterdam is een re-integratietraject dat werknemers helpt die niet meer op hun plek zitten binnen het bedrijf om een passende betrekking te vinden bij een andere werkgever.

Als een zieke werknemer niet terug kan keren naar zijn of haar eigen baan of naar een andere functie binnen het bedrijf, dan is het voor werkgevers verplicht om snel en effectief in te grijpen om het verzuim van de werknemer zo snel mogelijk op te lossen.