Hoe ziet on the job coaching eruit?

Intake gesprek op de werkplek
On the job coaching vindt plaats op de eigen werkplek. Daar vindt ook de intake plaats. Tijdens dit gesprek is de leidinggevende van de werknemer ook aanwezig. Samen met de coach wordt het doel besproken en het plan van aanpak geformuleerd.

Concreet actieplan
De coach loopt mee met de werknemer op de werkvloer om een beeld te krijgen van het werk en de aandachtspunten. Aanvullend maakt de coach een analyse van de werkzaamheden. Na de observatie en analyse stelt de coach een persoonlijk actieplan met doelstellingen op. Dit plan vormt de basis van de coachsessies. Het aantal sessies is afhankelijk van de uitkomsten en het beoogde doel.

Gerichte coaching
Houd rekening met 2 à 3 sessies en 1 evaluatiesessie na een paar maanden. Tijdens de coachsessies bespreekt de werknemer praktijksituaties met de coach waarop tips en handvatten volgen. De coach geeft de werknemer elke sessie opdrachten mee gericht op ontwikkeling van vaardigheden en een efficiëntere invulling van de werkzaamheden. Tussendoor is er ook contact met de leidinggevende om de voortgang te bespreken.

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Blijvend resultaat door persoonlijke intensieve begeleiding

Werkgever en werknemer ontvangen aan het eind van het traject een concreet advies inclusief tips & tricks om het werk blijvend zo optimaal mogelijk uit te voeren. Bij ttif & werk gaan wij altijd voor een blijvend resultaat. Daarom organiseren wij bij voorkeur met zowel werknemer als werkgever een evaluatie na 3 maanden.