On the job coaching

Werken aan de verdere ontwikkeling en vaardigheden van jouw werknemer.

Ben jij tevreden met jouw werknemer? En kan jouw werknemer wel een steuntje in de rug gebruiken tijdens de dagelijkse werkzaamheden? Bijvoorbeeld in timemanagement of het verder ontwikkelen van vaardigheden en kwaliteiten? Met on the job coaching loopt een coach mee om hiermee aan de slag te gaan. Concreet, praktisch en oplossingsgericht!

Snel informatie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Getinge

Gedurende de afgelopen jaren heeft ttif & werk ons bijgestaan in verschillende re-integratie- of outplacementtrajecten. Deze ondersteuning ervaren wij als buitengewoon zinvol en succesvol. Voor ons betekent ttif & werk een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen.

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe ziet on the job coaching eruit?

Intake gesprek op de werkplek
On the job coaching vindt plaats op de eigen werkplek. Daar vindt ook de intake plaats. Tijdens dit gesprek is de leidinggevende van de werknemer ook aanwezig. Samen met de coach wordt het doel besproken en het plan van aanpak geformuleerd.

Concreet actieplan
De coach loopt mee met de werknemer op de werkvloer om een beeld te krijgen van het werk en de aandachtspunten. Aanvullend maakt de coach een analyse van de werkzaamheden. Na de observatie en analyse stelt de coach een persoonlijk actieplan met doelstellingen op. Dit plan vormt de basis van de coachsessies. Het aantal sessies is afhankelijk van de uitkomsten en het beoogde doel.

Gerichte coaching
Houd rekening met 2 à 3 sessies en 1 evaluatiesessie na een paar maanden. Tijdens de coachsessies bespreekt de werknemer praktijksituaties met de coach waarop tips en handvatten volgen. De coach geeft de werknemer elke sessie opdrachten mee gericht op ontwikkeling van vaardigheden en een efficiëntere invulling van de werkzaamheden. Tussendoor is er ook contact met de leidinggevende om de voortgang te bespreken.

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Blijvend resultaat door persoonlijke intensieve begeleiding

Werkgever en werknemer ontvangen aan het eind van het traject een concreet advies inclusief tips & tricks om het werk blijvend zo optimaal mogelijk uit te voeren. Bij ttif & werk gaan wij altijd voor een blijvend resultaat. Daarom organiseren wij bij voorkeur met zowel werknemer als werkgever een evaluatie na 3 maanden.

Direct een offerte opvragen?

Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Succesverhalen

Ik doe waar ik goed in ben en heb een baan gevonden die past bij mij past! Margrieta komt via onze partner Robidus terecht bij ttif & werk voor een…
Traject van Marcel Hallo ik ben Marcel. Ik was ‘eerste bedrijfsauto technicus’ bij Scania, maar door fysieke beperkingen kwam ik in de Ziektewet terecht. Van daaruit kwam ik in aanraking met ttif…
Een duidelijk doel voor ogen: van re-integratie tweede spoor naar een nieuwe baan met minder stress Re-integreren na een burn-out kan een uitdaging zijn, maar het kan ook een kans…