Loopbaanadvies Almere

Je werknemer groei of verbreding bieden en zicht geven op de kansen in de carrière? Kies dan voor professioneel loopbaanadvies in Almere van ttif & werk!

Effectief loopbaanadvies in Almere

Werknemers die lekker in hun vel zitten die presteren beter. Bovendien heeft dat een positief effect op de algehele werksfeer. Het kan altijd voorkomen dat een werknemer twijfelt of de huidige functie nog wel aansluit bij de persoonlijke doelen. Minder gaat presteren omdat diegene een te hoge werkdruk ervaart of juist onvoldoende uitdaging krijgt. Door loopbaanadvies in Almere via ttif & werk in te schakelen voor je werknemer zorg je er als werkgever voor dat je tijdig aan de bel trekt, voordat uitval op de loer ligt.

Waarom loopbaanadvies Almere?

Bij ttif & werk bieden we professionele vragenlijsten en persoonlijke begeleiding om het perspectief van de werknemer te achterhalen en daarnaar te handelen. Loopbaanadvies in Almere is niet alleen voor de werknemer interessant, maar ook voor jou als werkgever. Er is immers risico op prestatievermindering en volledige uitval. Merk je dat je werknemer nu al niet lekker in zijn of haar vel zit, en heb je het gevoel dat een burn-out of bore-out op de loer ligt? Beter voorkomen dan genezen! Met loopbaanadvies in Almere help je de werknemer om uitzicht te krijgen op een andere functie binnen het bedrijf, of een positie elders te betrekken. Dit om een onwenselijke situatie voor beide partijen te voorkomen.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Almere

De professionele loopbaancoaches bij ttif & werk hebben jarenlange ervaring en weten daardoor een effectieve aanpak te hanteren. De werknemer ontvangt eerst drie vragenlijsten die zich richten op persoonlijke kenmerken, beroepswensen, kwaliteiten en vaardigheden. De loopbaancoach in Almere loopt de antwoorden door en gaat vervolgens het gesprek aan. Gedurende een 1,5 uur durend loopbaangesprek in Almere komt er meer duidelijkheid en kan er een gericht actieplan worden opgesteld.

Loopbaanadvies Almere van ttif & werk!

Uit het gesprek tussen de loopbaancoach en werknemer kunnen verschillende uitkomsten komen. Soms wordt er een andere betrekking binnen het bedrijf aanbevolen, mits dit voor de werkgever ook haalbaar en wenselijk is. Er kan ook uitkomen dat de werknemer beter een betrekking elders kan gaan zoeken. We kunnen in dit geval ook ondersteunen bij het outplacementtraject. Van Almere centrum tot bedrijventerreinen als Frezersplaats, Hogekant, Lagekant, De Vaart en andere delen van de stad, neem contact op met ttif & werk voor doeltreffend loopbaanadvies in Almere.

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Loopbaanadvies in Almere bij ttif & werk houdt in dat werknemers professionele begeleiding krijgen om inzicht te krijgen in hun loopbaanperspectief. Dit wordt gedaan door middel van vragenlijsten en persoonlijke gesprekken met ervaren loopbaancoaches.

Loopbaanadvies is belangrijk voor werkgevers omdat het helpt om werknemers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Door loopbaanadvies aan te bieden, kunnen werkgevers voorkomen dat werknemers uitvallen door bijvoorbeeld een burn-out of bore-out. Daarnaast draagt loopbaanadvies bij aan een betere werksfeer en prestaties van werknemers.