Outplacement Almere 

Met outplacement in Almere help je werknemers op een doeltreffende manier bij het zetten van een volgende stap in hun carrière. De juiste hulp hierbij krijg je van ttif & werk! 

Waarom outplacement Almere?

Zowel bedrijven als werknemers en werkgevers maken ontwikkelingen door. Dat kan ervoor zorgen dat een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit. Deze ervaart bijvoorbeeld te veel of te weinig uitdaging, of vindt de functie niet meer leuk. Ook door reorganisatie kan het zijn dat een werknemer niet meer binnen het bedrijf past. Al deze redenen kunnen ervoor zorgen dat iemand ondermaats presteert. En dat uitval en zelfs (langdurige) ziekte op de loer liggen. Geen wenselijke situatie. Met outplacement in Almere zorg je er als werkgever voor dat je werknemers elders een functie kan gaan betrekken.  

Effectief outplacement traject Almere 

Door een outplacement traject in Almere op de best mogelijke manier in te richten, zorg je er als werkgever voor dat jullie op een nette manier afscheid van elkaar kunnen nemen. Wel zo prettig, want niemand zit te wachten op conflicten. Dat is niet goed voor de mentale staat van de werknemer, en komt tevens de bedrijfsresultaten en werksfeer niet ten goede. Bij ttif & werk kiezen we voor een doeltreffend outplacement traject in Almere, waarbij we de werknemer stimuleren om zelf een actieve rol aan te nemen. Met behulp van persoonlijke aandacht en individuele coaching vindt de werknemer snel een andere betrekking. 

Een eigen outplacement coach in Almere 

Zodra je besluit om als werknemer een outplacement coach in Almere in te schakelen, overleggen we het plan van aanpak. Zo kunnen we coaching op locatie bieden, maar ook online op afstand. Dit in het Nederlands en Engels. We sturen drie vragenlijsten naar de werknemer in kwestie op, om kwaliteiten, competenties en beroepswensen te achterhalen. De antwoorden diepen we uit in een gesprek van 1 tot 1,5 uur. Verder geven we de werknemer tips op het gebied van solliciteren, presenteren en netwerken. Outplacement coaching in Almere is gericht op adviseren, faciliteren en motiveren. 

Hulp bij outplacement in Almere! 

Is het als werkgever tijd om actie te ondernemen? Een situatie op te lossen die uit de hand dreigt te lopen en die het bedrijf niet ten goede zal komen? Wij helpen graag. Van Almere centrum tot bedrijventerreinen als Stichtsekant, Lagekant en De Vaart, neem contact met ons op voor vragen of het plannen van een afspraak. Bij ttif & werk geven we persoonlijk advies en zorgen we voor een effectieve outplacement in Almere, doelgericht en volledig op maat. 

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ja, ttif & werk biedt ook ondersteuning bij ziekte en ontslag. Ze kunnen werknemers begeleiden en helpen bij het vinden van nieuwe kansen in hun loopbaan. Daarnaast bieden ze coaching in zowel het Nederlands als het Engels en kunnen ze op locatie komen, zowel op de bedrijfslocatie als bij de werknemer thuis. Neem contact op met ttif & werk voor meer informatie over loopbaanadvies in Zoetermeer.

Als een werknemer niet goed op zijn plek zit, kan dit leiden tot ondermaatse prestaties. Dit kan veroorzaakt worden door een gebrek aan uitdaging of juist een te hoge werkdruk. Mogelijke gevolgen zijn een negatieve werksfeer, verminderde productiviteit en op termijn zelfs langdurige ziekte, zoals een burn-out. Het is daarom belangrijk om tijdig actie te ondernemen en loopbaanadvies in Zoetermeer te overwegen.