Hoe werkt fit en vitaal naar je pensioen?

De werknemer krijgt een uitgebreide coachsessie met een coach van ttif & werk. Voorafgaand aan de coachsessie vult de werknemer drie testen in. De uitkomsten maken onderdeel uit van de coachsessie. Daarnaast komen ook de volgende onderwerpen aan bod: fysieke en mentale gezondheid, loopbaan, balans werk/privé, werkgeluk en toekomstige financiële situatie aan bod.

De werknemer formuleert samen met de coach antwoorden op vragen zoals bijvoorbeeld: hoe blijf ik duurzaam inzetbaar als je ouder word? Kan ik dit werk blijven volhouden? Wat kan ik nog meer? Zijn er privézaken die aandacht vragen en waardoor er  minder energie is op het werk? Wat heb ik nodig om fit en vitaal te blijven ook na mijn pensioen?

De uitkomsten van de coachsessie worden vastgelegd in uitgebreid verslag. De werknemer en leidinggevende kunnen vervolgens samen aan de slag met de vervolgstappen.

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Wat is het is resultaat?

Na de coachsessie heeft de werknemer zicht op welke stappen hij of zij kan nemen om fit en vitaal richting het pensioen te gaan. De werknemer neemt zelf de regie over zijn of haar inzetbaarheid en de mogelijke invulling van de loopbaan. Dit zal leiden tot meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Voor wie is fit en vitaal naar je pensioen bedoeld?

Deze coachsessie is geschikt voor werknemers met een leeftijd vanaf 55+. Vanaf deze leeftijd vinden er veel veranderingen plaats en vragen andere onderwerpen om aandacht. Voor deze groep is het uitermate belangrijk om stil te staan bij een goede voorbereiding op de toekomst. Zowel fysiek als mentaal.