Loopbaanadvies Den Haag

Je werknemer ondersteunen bij het vinden van nieuw perspectief en verbreding? Dan zit je goed met professioneel loopbaanadvies in Den Haag van ttif & werk!

Doelgericht loopbaanadvies in Den Haag

Het is wel zo prettig als werknemers goed in hun vel zitten. Dat stralen ze uit op de werkvloer naar collega’s, maar ook in hun prestaties. Merk je dat je werknemer twijfelt of zijn of haar huidige functie nog aansluit bij de persoonlijke doelen? Dat diegene niet meer voldoende uitdaging ervaart? Dan is het een slim idee om professioneel loopbaanadvies in Den Haag in te schakelen. Bij ttif & werk achterhalen we aan de hand van vragenlijsten en een persoonlijk gesprek wat het perspectief van de werknemer is.

Waarom loopbaanadvies ‘s-Gravenhage?

Loopbaanadvies kan voor zowel werknemer als werkgever wenselijk zijn. Werknemers hebben het gevoel dat er geluisterd wordt, en werkgevers kunnen daadwerkelijk actie ondernemen op basis van de wensen van de werknemer. Als die persoon immers niet lekker in zijn of haar vel zit, dan is de kans op mindere prestaties groter. Op den duur kan dat zelfs leiden tot volledige uitval. Beter voorkomen dan genezen, want een situatie waarbij de persoon in kwestie overwerkt is en thuis komt te zitten met een burn-out is voor beide partijen niet wenselijk. Met loopbaanadvies in ’s-Gravenhage van ttif & werk krijg je de juiste stappen helder, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.

Adviesgesprek met loopbaancoach in Den Haag

Bij ttif & werk weten we door jarenlange ervaring hoe we een doelgerichte en effectieve aanpak moeten hanteren. Onze loopbaancoach stuurt eerst drie vragenlijsten naar de werknemer, die zich richten op huidige vaardigheden en kwaliteiten, beroepswensen en persoonlijke kenmerken. Die kan de werknemer alvast individueel invullen. Daarna volgt er een loopbaangesprek waarin door wordt gevraagd op de antwoorden. Vervolgens kan de loopbaancoach in Den Haag een gericht actieplan opstellen.

Loopbaanadvies Den Haag van ttif & werk!

Er kunnen verschillende uitkomsten uit het gesprek komen. Soms komen we tot de conclusie dat de werknemer in een andere functie binnen het bedrijf beter tot zijn of haar recht komt. Het kan ook zo zijn dat jullie beter afscheid van elkaar kunnen nemen, omdat een switch in de carrière wenselijk is. Door het loopbaangesprek en actieplan kunnen jullie op een nette manier uit elkaar gaan. Optioneel ondersteunen we bij ttif & werk in het outplacement traject. Wil je een loopbaancoach inschakelen voor één of meerdere werknemers? Van Den Haag centrum en Scheveningen tot industrieterreinen als ZKD, Forepark en Middenweg, Westvliegweg, Uitenhagestraat en Binckhorst, neem contact met ons op voor doelgericht loopbaanadvies in Den Haag op locatie.

Zij gingen je voor

Holland & Barret logo
Logo Scania
Logo Adidas
Logo Mcdonnalds
Logo Keer
Logo Capgemini

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Loopbaanadvies in Den Haag kan zowel voor werknemers als werkgevers wenselijk zijn. Het biedt werknemers de mogelijkheid om te ontdekken of hun huidige functie nog aansluit bij hun persoonlijke doelen en om eventuele twijfels weg te nemen. Voor werkgevers is loopbaanadvies waardevol omdat het helpt om de wensen en behoeften van werknemers te begrijpen en hierop actie te ondernemen.

Loopbaanadvies in Den Haag van ttif & werk is een professionele begeleiding die werknemers helpt bij het vinden van nieuw perspectief en verbreding in hun loopbaan.