Sanne en haar succes

Een frisse start in een totaal andere werkomgeving!

Re-integreren vanuit de ziektewet in coronatijd. Dat is best een uitdaging. Dat kan kandidaat Sanne beamen: “Het was zo nu en dan best frustrerend. Het traject afsluiten met een nieuwe baan, is dan ook écht de kers op de taart!”

Coach Jeanette Bos heeft Sanne geholpen bij haar re-integratie en zoektocht naar een nieuwe baan. Ondanks corona liep de samenwerking vanaf het begin erg soepel. Het valt Sanne direct op dat Jeanette er echt voor haar is. “Jeanette heeft expliciet gevraagd naar mijn visie op de situatie en wat mijn wensen en behoeften zijn.”

Aan het roer van je eigen loopbaan

Het traject van Sanne kent meerdere uitdagingen. De re-integratie vond zowel plaats bij haar huidige werkgever op kantoor én buiten de organisatie bij een zorgboerderij. Twee compleet verschillende werkomgevingen waardoor het voor Sanne best pittig was. Om te kijken welke sector en werkzaamheden het beste bij Sanne passen, heeft zij een aantal arbeidsmarktprofiel testen gemaakt. Vervolgens hebben Sanne en Jeanette samen besproken welke acties er ondernomen moesten worden en zijn vervolgstappen in kaart gebracht. “Door Jeanette is het mij gelukt om mijn re-integratie voornamelijk bij de zorgboerderij te laten verlopen. Daar voelde ik mij erg op mijn plek”. Sanne is gemotiveerd en gaat voor een frisse start. Ze neemt ontslag bij haar huidige werkgever en gaat aan de slag bij de zorgboerderij.

Dankzij mijn coach kan ik mij focussen op de toekomst!

“Dankzij de hulp van coach Jeanette is er een enorme last van mijn schouders af en kan ik mij met een gerust hart focussen op de toekomst.” Het traject van Sanne was er één met hobbels, maar met een positief eindresultaat. Daar kijken zowel Sanne als Jeanette naar volle tevredenheid op terug.

Blog berichten

De signalen van hoge werkdruk

De signalen van hoge werkdruk

Soms merk je als werkgever of leidinggevende dat je een tijd veel op je bord neemt. Je ervaart hoge werkdruk…
rol wekgever bij loopbaanontwikkeling

De rol van de werkgever bij loopbaanontwikkeling

Als werkgever of leidinggevende hoop je bij het aannemen van een werknemer dat deze op de juiste plek zit, zowel…
wat is een bore-out

Wat is een bore-out?

Een bore-out is een depressief en vermoeid gevoel als gevolg van extreme verveling op de werkvloer. Het treedt vooral op…

Hoe kunnen wij je helpen?