Coaching

Persoonlijke en resultaatgerichte coaching.

Persoonlijke, individuele coaching door een vaste loopbaancoach

Onze coachtrajecten zijn maatwerk. Of het nu gaat om een volgende stap in de carrière, nieuw werk, verminderen van de werkdruk, balans in werk/privé, vitaliteit of lifestyle. Dat is ook nodig, want iedere coachvraag is anders. Werknemers worden begeleid door een vaste loopbaancoach uit de regio.

De werknemer zit zelf aan het stuur en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar voortgang, persoonlijke groei en natuurlijk het eindresultaat. Aandacht en een persoonlijke benadering zijn volgens ons de sleutel tot succes.

Effectieve en doelgerichte aanpak

De werknemer gaat samen met de vaste loopbaancoach aan de slag met zijn of haar coachvraag. Tijdens de intake wordt het coachdoel geformuleerd en het plan van aanpak opgesteld. Dit zijn de uitgangspunten voor het gehele coachtraject.

In opeenvolgende sessies coachen wij de werknemer aan de hand van zowel theorie als oefeningen. Afhankelijk van het thema neemt de coach de werkomgeving, en/of privésituatie mee.

Heldere rapportages

Wij houden jou als werkgever op de hoogte van de voortgang gedurende het coachtraject. Uiteraard in overleg met de werknemer. De terugkoppeling ontvang je in de vorm van een heldere rapportage.

Evaluatie coachtrajecten

Samen met jou en de werknemer evalueren wij graag het coachtraject. Mondeling in een persoonlijk eindgesprek of online via een korte vragenlijst. Jouw input nemen wij uiterst serieus en gebruiken wij om onze service iedere dag nóg beter te maken.

Meer weten over coaching? Neem contact op met ons!