Loopbaanscan

Een uitgebreide scan van de arbeidsmarktpositie van jouw werknemer: talenten, ambities, functies & concrete vacatures.

Wil jij jouw werknemers de kans geven om stil te staan bij hun loopbaan, zichzelf te ontwikkelen en ook echt verder te komen? Dat kan door middel van onze loopbaanscan!

Dit is een uitgebreide scan van de arbeidsmarktpositie van jouw werknemer, gebaseerd op talenten, ambities, functies en concrete vacatures. De werknemer krijgt door dit loopbaanonderzoek inzicht in wie hij of zij is, wat hij of zij kan en wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.

Snel informatie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Robidus

Wij werken al heel wat jaren met volle tevredenheid samen met ttif & werk. De punten waarin zij zich onderscheiden zijn het aantal plaatsingen, de kwaliteit van de communicatie en de afstemming evenals de duidelijke rapportages. Afstemming verloopt soepel en snel.

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Bovendien zoomen we tijdens deze loopbaanscan in op de drijfveren van de werknemer. We kijken of deze drijfveren aansluiten op het huidige werk en welke leer- of ontwikkelbehoefte de werknemer heeft. De uitkomst van deze loopbaancheck kan leiden tot een waardevollere invulling van de huidige functie of een volgende stap binnen of buiten de organisatie.

De werknemer krijgt tijdens deze loopbaanscan persoonlijke aandacht en individuele coaching van een vaste coach uit de regio. De focus ligt op nieuw perspectief en resultaat, waarbij kennis en kwaliteit, pro-activiteit en heldere rapportages een belangrijke rol spelen.

Waar bestaat het loopbaanonderzoek uit?

Tijdens de loopbaanscan komen de werknemer en de betreffende coach drie keer samen voor een individuele sessie. Hierbij worden er een aantal belangrijke zaken wat betreft loopbaanmogelijkheden uitgebreid geschetst.

Er wordt uitvoerig gepraat over de kwaliteiten, ambities en de talenten van de werknemer en bovendien worden er passende functies besproken. Als laatste wordt tijdens dit loopbaanonderzoek ook de link gelegd naar concrete en passende vacatures voor de werknemer.

Uitkomsten van de loopbaancheck

Uiteraard moet de loopbaanscan ook daadwerkelijk resultaten gaan opleveren. Het doel is dan ook om na afloop te kunnen stellen dat de werknemer gemotiveerd is en blijft en dat hij of zij zich bewust is van zijn of haar kwaliteiten, drijfveren, talenten en ambities.

Bovendien is het de bedoeling dat de werknemer weet wat zijn of haar huidige positie op de arbeidsmarkt is en zich bewust is van de kansen die zich hier voordoen. Het loopbaanonderzoek is dan ook erg interessant voor werknemers die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt of werknemers die vanuit verzuim een nieuwe baan zoeken.

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Voor wie is de loopbaanscan interessant?

De loopbaanscan is uitermate interessant voor werknemers die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt en nieuwsgierig zijn naar een volgende stap in de loopbaan, maar ook voor werknemers die vanuit verzuim een nieuwe baan zoeken.

Direct een offerte opvragen?

Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Succesverhalen

Het verhaal van Angelique! Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud, heb een dochter van 8 en woon in Kaatsheuvel. Een half jaar geleden zag mijn leventje er…
Onze ster van de maand: Frank van Beenen Het succesvolle plaatsingsverhaal van de ster van de maand: Frank van Beenen. Nadat Frank van Beenen op 15-jarige leeftijd al aan het…
Traject van Marcel Hallo ik ben Marcel. Ik was ‘eerste bedrijfsauto technicus’ bij Scania, maar door fysieke beperkingen kwam ik in de Ziektewet terecht. Van daaruit kwam ik in aanraking met ttif…