Loopbaanadvies Groningen

Tijd voor een nieuw toekomstperspectief voor (een van je) werknemers? Het professionele loopbaanadvies in Groningen van ttif & werk biedt nieuw perspectief!

Gedegen loopbaanadvies in Groningen

Het is voor werkgevers belangrijk dat werknemers goed in hun vel zitten. Dat is fijn voor de werknemers en goed voor de bedrijfsresultaten en de werksfeer. Soms zijn werknemers op zoek naar een nieuw perspectief. Een nieuwe functie binnen het bedrijf of elders, maar weten ze niet precies wat. In dat geval kan professioneel loopbaanadvies in Groningen goed van pas komen. Bij ttif & werk stellen we de juiste vragen, zodat we achterhalen hoe we kunnen zorgen voor ontwikkeling van de werknemer. Na een loopbaangesprek van circa 1,5 uur stellen we een overzichtelijke rapportage op waar zowel werkgever als werknemer echt iets aan hebben. Indien gewenst ondersteunen we in de juiste vervolgstappen.

Waarom loopbaanadvies Groningen?

Als werknemers gedurende een langere periode niet lekker in hun vel zitten, bijvoorbeeld door ontevredenheid over hun functie, dan kan dat leiden tot slechtere prestaties. Dat kan onder meer komen door onvoldoende uitdaging. Op den duur kan dat zelfs resulteren in uitval door een burn-out. En dat is niet wenselijk voor zowel de werknemer als de werkgever. Kom samen tot een oplossing met loopbaanadvies in Groningen. Een andere toepasselijke functie binnen het eigen bedrijf, of misschien een outplacementtraject. Onze coach kijkt naar de beste mogelijkheden, zodat ontslag of uitval voorkomen worden en de werkgever samen met de werknemer tot de beste oplossing komt.

Gesprek met loopbaancoach in Groningen

Onze loopbaancoach in Groningen hecht veel waarde aan een effectieve aanpak, waarbij de tijd van de coaching zo slim mogelijk wordt ingericht. Daarom sturen we eerst drie vragenlijsten op, zodat de werknemer alvast aan het denken wordt gezet middels gerichte vragen. Denk aan beroepswensen, vaardigheden, persoonskenmerken en het ontwikkelvermogen. Daarna gaan we in gesprek. In 1 tot 1,5 uur bespreken we de uitkomsten, de huidige werksituatie en de ambities. Op basis daarvan stellen we een gericht actieplan op dat past bij de wensen van de werknemer. Met de werkgever bekijken we of we dit in kunnen passen in het bedrijf, of dat een betrekking bij een ander een beter keuze is.

Loopbaanadvies in de buurt!

Bij ttif & werk bieden we loopbaanadvies in Groningen, met een coach die dicht bij je in de buurt is. Zo kun je altijd terecht met al je vragen. Zoek je een Engelstalige coach? Ook die bieden we in omgeving Groningen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met al je vragen over een carrièreswitch voor je werknemers. Met loopbaanadvies in Groningen van ttif & werk zorg jij als werkgever ervoor dat iedereen op de juiste werkplek zit!

Zij gingen je voor

intergamma logo
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*