Outplacement Amsterdam

Werknemers op een doeltreffende manier begeleiden bij een volgende stap in hun carrière? Kies voor outplacement in Amsterdam van ttif & werk!

Waarom outplacement Amsterdam?

Bedrijven maken voortdurend ontwikkelingen door, net als werknemers. Soms zit een werknemer niet meer op de juiste plek, bijvoorbeeld omdat hij of zij zelf toe is aan een nieuwe stap. Ook door een reorganisatie kan het zijn dat een werknemer niet meer goed binnen de organisatie past. En dat is niet fijn voor zowel de werknemer als de werkgever. Het tast de werksfeer aan, heeft invloed op de bedrijfsresultaten en kan zelfs uitval door een burn-out tot gevolg hebben. Om dat te voorkomen en je werknemer weer perspectief te bieden, kan outplacement in Amsterdam de oplossing zijn voor beide partijen.

Doeltreffend outplacement traject in Amsterdam

Bij ttif & werk zetten we in op maatwerk en weten we als geen ander hoe we succesvolle outplacement trajecten in Amsterdam in moeten richten. Hierbij hechten we veel waarde aan individuele coaching. Wat heeft je werknemer echt nodig en waar komt hij of zij het beste tot zijn recht? Naast outplacement kunnen we ook een andere functie binnen het bedrijf bespreken. We kijken wat bij jouw bedrijf past en of het toekomstbeeld van jou als werkgever en de werknemer daarbij aansluiten. Met onze outplacement services in Amsterdam komen we altijd tot een doeltreffend actieplan.

Een eigen outplacement coach in Amsterdam

We begeleiden bij ttif & werk tijdens outplacement in Amsterdam van begin tot eind. De werknemer vult drie vragenlijsten in waarmee wensen en kwaliteiten naar voren worden gehaald. In een intakegesprek van 1 tot 1,5 uur gaan we hier verder op in, zodat we een gericht plan op maat kunnen opstellen. Vervolgens begeleiden we de werknemer bij het vinden van een nieuwe baan die bij hem of haar past. Tips op het gebied van solliciteren en netwerken helpen de werknemer om de juiste stappen te zetten. Ook na het outplacement traject in Amsterdam kan men nog terecht bij de coach voor vragen of advies.

Hulp bij outplacement in Amsterdam!

Zoek je dus een gedegen outplacement bureau in Amsterdam? Bij ttif & werk kies je voor een persoonlijke aanpak en maatwerk. Wij werken doeltreffend, zodat het outplacement traject ook echt resultaat biedt voor zowel jou als werkgever, als voor de werknemer. Een Engelstalig outplacement coach? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat voor outplacement in Amsterdam.

Zij gingen je voor

intergamma logo
Logo effektief
Logo Pandora
Logo Picnic
Logo Teva

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*