Outplacementbureau Amsterdam 

Zoek je als werkgever een outplacementbureau in Amsterdam? Begeleid werknemers op een goede manier bij hun volgende carrièrestap, met de hulp van ttif & werk! 

Waarom outplacementbureau in Amsterdam? 

Zowel werknemers als bedrijven maken continu ontwikkelingen door. Dat kan ervoor zorgen dat iemand op een gegeven moment niet meer op de juiste plek zit. Denk aan een verandering van de functie door reorganisatie, maar net zo goed door de intrinsieke motivatie van werknemers. Wat de reden ook is, als een werknemer niet meer voldoende uitdaging ervaart in de huidige functie, dan is het een goed idee om een outplacementbureau in te schakelen. Bij ttif & werk zijn we gespecialiseerd in het bieden van de juiste begeleiding, voor een soepel outplacementtraject. 

Outplacementbureau met professionele begeleiding 

Als werkgever merk je dat een werknemer niet meer optimaal functioneert, bijvoorbeeld omdat het werk niet meer bij hem of haar past. Te veel uitdaging, juist te weinig of een functie die door de jaren heen is veranderd. Het is dan belangrijk om tijdig actie te ondernemen, zodat voorkomen kan worden dat een werknemer ondermaats gaat of blijft presteren, of zelfs helemaal uitvalt. Met een outplacementbureau in Amsterdam kies je voor een goede oplossing om (langdurig) verzuim tegen te gaan. Hierbij vragen we de werknemer een actieve rol aan te nemen. We stimuleren om over te gaan tot actie. 

De werkwijze van ttif & werk

Ons outplacementbureau in Amsterdam stemt het traject af op de situatie. Hierbij sturen we vooraf drie vragenlijsten op naar de werknemer, die alvast ingevuld kunnen worden. De vragen richten zich op persoonlijke competenties, beroepswensen en carrièrekansen. Hierna gaat de coach een 1,5 uur durend gesprek aan met de werknemer in kwestie. Wensen en mogelijkheden worden verder uitgediept, waarna er een gericht actieplan wordt opgesteld. Samen met de werkgever overleggen we, indien van toepassing, mogelijkheden voor een andere functie binnen het bedrijf. Of we stimuleren de werknemer om een andere, passende baan te vinden. 

Contact met ttif & werk

Wil je als werkgever voorkomen dat een bepaalde situatie met een werknemer van kwaad tot erger wordt? Snel actie ondernemen, die zowel voor het bedrijf als de werknemer uitkomst kan bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Van Amsterdam centrum tot bedrijventerrein Sloterdijk, Abberdaan, OpZeezand, Schinkel en SADC Amsterdam Osdorp, ttif & werk staat voor je klaar als professioneel en full-service outplacementbureau in Amsterdam!  

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Loopbaanadvies in Amsterdam bij ttif & werk houdt in dat werknemers professionele begeleiding krijgen om inzicht te krijgen in hun loopbaanperspectief. Dit wordt gedaan door middel van vragenlijsten en persoonlijke gesprekken met ervaren loopbaancoaches.

Loopbaanadvies is belangrijk voor werkgevers omdat het helpt om werknemers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Door loopbaanadvies aan te bieden, kunnen werkgevers voorkomen dat werknemers uitvallen door bijvoorbeeld een burn-out of bore-out. Daarnaast draagt loopbaanadvies bij aan een betere werksfeer en prestaties van werknemers.