Outplacementbureau Rotterdam 

Op zoek naar een professioneel outplacementbureau in Rotterdam? Dan zit je goed met de actieve en resultaatgerichte coaching van ttif & werk! 

Waarom een outplacementbureau? 

Soms merk je als werkgever dat een werknemer niet meer op zijn of haar plek zit. Dat kan diegene direct aangeven, bijvoorbeeld door het te zeggen, maar ook indirect. Zo kan diegene regelmatig ziek zijn, een burn-out hebben of ondermaats presteren. Ook een reorganisatie kan de oorzaak zijn. Wat de reden ook is, als de werknemer geen match meer is met het bedrijf en/of de huidige functie, dan is het slim om een outplacementbureau in Rotterdam in te schakelen. Middels professionele hulp en begeleiding komen werkgever en werknemer samen tot een outplacement oplossing die voor beide partijen wenselijk is. 

Outplacementbureau met soepele begeleiding 

Als een functie niet (meer) bij een werknemer past, dan ligt het risico op (langdurig) verzuim op de loer. Dat is geen fijne situatie voor de persoon in kwestie, en draagt tevens niet bij aan de bedrijfsresultaten. Juist daarom is het slim om als werkgever hulp in te schakelen. Als full-service outplacementbureau in Rotterdam weten we door ervaring een effectieve aanpak te hanteren die leidt tot resultaat. Zo wordt overlegd of een andere functie binnen het bedrijf tot de opties behoort. Zo niet, dan biedt een betrekking bij een andere werkgever uitkomst. 

Werkwijze ttif & werk outplacementbureau

Bij ttif & werk vinden we het belangrijk om efficiënt te werk te gaan, om te voorkomen dat de situatie maar blijft sluimeren. We sturen de werknemer drie vragenlijsten op, waarmee carrièrewensen en kwaliteiten achterhaald worden. Daarna gaat de coach een gesprek aan met de werknemer om de antwoorden verder uit te diepen. En zo worden wensen en mogelijkheden duidelijk. We stellen samen een actieplan op en begeleiden de werknemer bij de transfer naar een nieuwe baan. We reiken sollicitatietips aan en stimuleren de werknemer om een actieve rol aan te nemen in dit proces. 

Outplacementbureau? Contacteer ttif & werk! 

Wij weten uit ervaring dat onwenselijke situaties met werknemers lang kunnen duren als er geen doeltreffende actie ondernomen wordt. Een outplacementbureau in Rotterdam inschakelen is een goede keuze die beide partijen kan bekoren. Van Rotterdam Centrum en omliggende gemeentes tot bedrijvenparken als Noord-West (Euro Tradepark), Schiebroek en Hordijk-West, voorkom ondermaatse prestatie en een burn-out bij werknemers en neem contact op met ttif & werk als je wilt weten hoe we je als outplacementbureau in Rotterdam kunnen helpen. We zorgen voor een oplossing! 

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Loopbaanadvies in Almere bij ttif & werk houdt in dat werknemers professionele begeleiding krijgen om inzicht te krijgen in hun loopbaanperspectief. Dit wordt gedaan door middel van vragenlijsten en persoonlijke gesprekken met ervaren loopbaancoaches.

Loopbaanadvies is belangrijk voor werkgevers omdat het helpt om werknemers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Door loopbaanadvies aan te bieden, kunnen werkgevers voorkomen dat werknemers uitvallen door bijvoorbeeld een burn-out of bore-out. Daarnaast draagt loopbaanadvies bij aan een betere werksfeer en prestaties van werknemers.