Werkdruk coaching

Doelgerichte coaching voor jouw werknemers om grip te krijgen én te houden op werkdruk.

Ervaart een werknemer dat de werkdruk te hoog is? Komt hij of zijn door deze hoge werkdruk wellicht vermoeid over of werkt hij of zijn bijvoorbeeld vaak over? Daar probeert ttif & werk een oplossing voor te bieden met werkdruk coaching.

Werkdruk coaching heeft als doel om grip te krijgen én te houden op de werkzaamheden en de werkdruk. Op die manier proberen we de werkdruk te verminderen en ervoor te zorgen dat het gevoel van de werknemer van werkdruk juist naar werkplezier gaat. Een vaste coach uit de regio speelt een belangrijke rol in dit proces.

Snel informatie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Scania

ttif & werk heeft de afgelopen periode verschillende re-integratie en outplacementtrajecten in onze organisatie succesvol verzorgd. Het bureau is naar onze volle tevredenheid ingezet en door de korte lijnen is het prettig samenwerken.

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Wat is werkdruk precies?

Om vast te stellen waar we het precies over hebben, stellen we onszelf eerst een vraag. Wat is werkdruk nu eigenlijk? Wanneer de taakeisen van een medewerker te hoog zijn, kan dat ervoor zorgen dat de werkdruk te hoog wordt voor diegene. De balans tussen de werkbelasting en de belastbaarheid van de werknemer is dan verstoord en zaak is dan om de werkdruk te verlagen, want anders kan het negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid en daarmee ook de prestaties.

Bij langdurige hoge werkdruk kan het zelfs leiden tot werkstress met alle gevolgen van dien, zoals een burn-out. Werkdruk en werkstress worden dus veel door elkaar gehaald, maar is niet helemaal hetzelfde. Met de werkdruk coaching van ttif & werk kan te veel werkdruk worden vermeden.

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Haal het optimale uit jezelf

Met behulp van een vaste coach leert de werknemer namelijk om het optimale uit zichzelf en het werk te halen. Dit met als resultaat dat de werknemer geen hoge werkdruk meer ervaart, zich goed voelt en ook nog eens optimaal presteert; van werkdruk naar werkplezier dus! Omdat het bij iedere persoon andere manieren vereist om de werkdruk te verminderen, is werkdruk coaching echt maatwerk.

Het is in ieder geval belangrijk dat de werknemer tijdens dit proces gaat ervaren om op een optimale manier invulling te geven aan de dagelijkse werkzaamheden. Hij of zij krijgt dan ook inzichten en concrete handvaten aangereikt om grip te krijgen te houden op de op dat moment te hoge werkdruk.

Drie tot maximaal vijf individuele sessies

Tijdens dit proces worden ook de relatie en de samenwerking met collega’s en directe leidinggevenden meegenomen. Naast het werk komt soms ook een stuk privé aan bod. Opdrachten en oefeningen maken onderdeel uit van de werkdruk coaching, waarin aan structurele oplossingen wordt gewerkt. In drie tot maximaal vijf individuele sessies proberen wij de werknemer weer op weg te helpen en er voor te zorgen dat de te hoge werkdruk verdwijnt. De coaching is bedoeld voor alle werknemers die een te hoge werkdruk ervaren, beter willen omgaan met een werkdruk die te hoog is en optimaal invulling willen geven aan hun werkzaamheden.

Over ttif & werk

Bij ttif & werk staan we voor resultaat en aandacht. Al 50 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van loopbaanadvies, coaching en meer. Persoonlijke aandacht en individuele coaching zijn dan ook dingen die wij bieden om in iedere situatie tot zo goed mogelijke resultaten te komen. Kennis en kwaliteit van het personeel, proactiviteit en heldere rapportages helpen daarbij.

Vermijd te hoge werkdruk met werkdruk coaching van ttif & werk!

Is of zijn er bij jou (een) werknemer(s) die last hebben van te veel werkdruk? Neem dan eens contact op met ttif & werk en wie weet kunnen wij jou wel van dienst zijn in deze situatie! Geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Schroom dan niet om deze te stellen via 020-5626364 (telefonisch) of per mail via info@ttifcompany.nl. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder om een zo gezond mogelijke sfeer te creëren op jouw werkvloer!

Direct een offerte opvragen?

Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Succesverhalen

Traject van Marcel Hallo ik ben Marcel. Ik was ‘eerste bedrijfsauto technicus’ bij Scania, maar door fysieke beperkingen kwam ik in de Ziektewet terecht. Van daaruit kwam ik in aanraking met ttif…
Een frisse start in een totaal andere werkomgeving! Re-integreren vanuit de ziektewet in coronatijd. Dat is best een uitdaging. Dat kan kandidaat Sanne beamen: “Het was zo nu en dan…
Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…