Outplacement Groningen 

Tijd voor een nieuwe stap in de carrière van werknemers, en wil je ze als werkgever daar op een goede manier in begeleiden? Kies dan voor outplacement in Groningen van ttif & werk! 

Waarom outplacement Groningen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om als werkgever te kiezen voor een outplacement traject in provincie Groningen. Bijvoorbeeld omdat er een reorganisatie is geweest, of omdat je merkt dat een werknemer niet meer op de juiste plek zit. Bij te hoge of te lage werkdruk, of als een werknemer ontevreden is, liggen uitval en (langdurig) verzuim op de loer. Dit komt niet ten goede van de bedrijfsresultaten en werksfeer. En dat is een goed moment om als werkgever in te grijpen. Met outplacement in Groningen bied je de werknemer nieuw perspectief, uitzicht op een baan bij een andere werkgever. 

Doeltreffend outplacement traject in Groningen 

Het is prettig als een werkgever en werknemer op een prettige manier uit elkaar gaan. Zeker als de situatie al een tijdje voort sluimert. Uit ervaring weten wij dat afscheid van elkaar nemen soms de beste oplossing is. Kies nu voor een efficiënte aanpak met een outplacement traject in Groningen van ttif & werk. Wij snappen dat je als werkgever een doeltreffende werkwijze wilt, met snel resultaat. Iedere situatie is anders, en wij gaan voor een plan van aanpak op maat, om het gewenste resultaat voor het bedrijf te behalen. 

Een eigen outplacement coach in Groningen 

Als werkgever hoef je je niet te begeven op gebieden die niet tot je kracht behoren, je hebt immers al genoeg aan je hoofd. De outplacement coach in Groningen neemt deze taak op een professionele manier over. Middels 3 vragenlijsten worden de carrièrekansen en beroepswensen van de werknemer achterhaald. Die kan deze vooraf invullen. Daarna volgt een gesprek van 1 tot 1,5 uur, waarin de coach doorvraagt. Op basis daarvan wordt een gericht actieplan opgesteld. De werknemer krijgt tips op het gebied van netwerken en solliciteren. Een resultaatgerichte aanpak voor outplacement in Groningen. 

Hulp bij outplacement in provincie Groningen! 

De outplacement coach in provincie Groningen komt bij je langs op locatie, of biedt online hulp op afstand, maar net wat de wensen zijn. Dit kan zowel in de Nederlandse als Engelse taal. In heel de provincie Groningen weten bedrijven ons goed te vinden voor effectieve en snelle begeleiding, met resultaat! Van Groningen centrum tot gemeenten als Eemsdelta, Het Hogeland, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Oldambt, neem contact op met ttif & werk als je vragen hebt of op zoek bent naar hulp bij een outplacement traject in Groningen. 

Zij gingen je voor

stryker logo
Holland & Barret logo
Logo Picnic
Logo Scania

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ja, ttif & werk biedt ook ondersteuning bij ziekte en ontslag. Ze kunnen werknemers begeleiden en helpen bij het vinden van nieuwe kansen in hun loopbaan. Daarnaast bieden ze coaching in zowel het Nederlands als het Engels en kunnen ze op locatie komen, zowel op de bedrijfslocatie als bij de werknemer thuis. Neem contact op met ttif & werk voor meer informatie over loopbaanadvies in Groningen.

Als een werknemer niet goed op zijn plek zit, kan dit leiden tot ondermaatse prestaties. Dit kan veroorzaakt worden door een gebrek aan uitdaging of juist een te hoge werkdruk. Mogelijke gevolgen zijn een negatieve werksfeer, verminderde productiviteit en op termijn zelfs langdurige ziekte, zoals een burn-out. Het is daarom belangrijk om tijdig actie te ondernemen en loopbaanadvies in Groningen te overwegen.