Werk prive balans

De juiste werk privé balans

De perfecte balans tussen werk en privé, wat is dat en hoe krijgen we dit voor elkaar? Tegenwoordig voelen veel mensen zich overvol en zegt men dat ze veelal te druk zijn. Ook wanneer je net thuiskomt, wil je eigenlijk nog even je werkmail checken. Onze tip: doe het niet! Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, daarom bieden wij begeleiding aan in trajecten om de werk privé balans aanzienlijk te verbeteren!

Neem contact op!  ttif & werk is er voor jouw bedrijf

  Het komt steeds vaker voor dat er weinig balans tussen werk en privé is. Even wat langer doorwerken of nog snel je mail checken aan de eettafel is niet ongehoord. Dit lijkt het gedrag van een zeer betrokken werknemer, echter mag dit nooit de normale gang van zaken zijn.

  Eenieder heeft recht op vrije tijd, fysiek maar zeker ook mentaal. Dit is van groot belang om je werknemers gezond en voor de lange termijn productief te houden. Wil je als bedrijf zijnde weten hoe je dit het beste kunt aanpakken? Onze coaches begeleiden je van A tot Z!

  Wij helpen je om werk en privé op gezonde manier te onderscheiden

  Hoe vul jij jouw dag in? Besteed je exact je contracturen aan werk of ga je vaker langer door? Wanneer je hulp nodig hebt om werk en privé in balans te krijgen helpen wij! Belangrijk is om tijdig aan de bel te trekken wanneer je klachten ervaart, zoals continu een gehaast gevoel hebben, mail willen checken of in het weekend nog met werk bezig zijn. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van een slechte balans in werk en privé. Wanneer werk en privé in balans zijn zal je merken dat er veel meer tijd overblijft om echt tot jezelf te komen en rust in je hoofd te krijgen!

  Neem voor hulp bij een gezonde werk-privé-balans contact op met ttif & werk!

  Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem voor gericht advies contact op door te bellen naar 020 – 562 63 64 of mail naar info@ttifcompany.nl.

  Focus op nieuw perspectief en resultaat

  Persoonlijke aandacht en individuele coaching

  Een vaste coach uit de regio

  Kennis en kwaliteit

  Proactief en heldere rapportages

  Een volgende stap in de loopbaan

  Succesverhalen

  Het succesvolle plaatsingsverhaal van Jurgen Pennings. Jurgen is een 39 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk om medische redenen. In maart 2017 werd Jurgen gekoppeld…
  Lees hier het succesvolle plaatsingsverhaal van Ton Falkenburg. Ton is een 57 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk vanwege mentale beperkingen. In juli 2017 werd…
  In de spotlight: Johan! Lees hier het succesverhaal van Johan. Mijn naam is Johan, 52 jaar , getrouwd en ik heb een dochtertje. In januari 2016 ben ik uitgevallen voor…
  Menu