Jurgen en zijn succes

Het succesvolle plaatsingsverhaal van Jurgen Pennings.

Jurgen is een 39 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk om medische redenen. In maart 2017 werd Jurgen gekoppeld aan onze ttif & werk mobiliteitscoach Fred Bos voor begeleiding naar een passende werkplek.

Typerend aan Jurgen is dat hij dolgraag werkt, maar vooral met plezier naar zijn werk wil gaan, ook al zou hij voor een lager salaris ergens anders beginnen.

Detachering van Jurgen

Op 15 juli 2017 werd Jurgen gedetacheerd bij VAEX TRUCK TRADIN BV in Ravenstein. Vaex is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte trucks alsmede in trucks die het vervoer van dieren verzorgen. Jurgen is daar met plezier begonnen als reiniger van de trucks. Zijn detachering liep officieel tot aan het einde van zijn twee jaar durende ziekmelding bij zijn vorige werkgever.
In deze twee jaar heeft Jurgen zich volop kunnen bewijzen als een goed gemotiveerde collega die er alles aan deed om zijn detachering om te kunnen zetten in een nieuwe arbeidsovereenkomst. In dit gehele traject is Jurgen goed ondersteund door zijn mobiliteitscoach Fred.

Onder de goede begeleiding van zijn leidinggevende Stein Derks, werd Jurgen steeds meer onderdeel van het team. Zo ging hij al snel mee op bedrijfsuitjes en werd hij een gewaardeerde collega. Niet verwonderlijk dat hij na het einde van zijn ziekmelding dan ook een arbeidsovereenkomst aangeboden heeft gekregen van VAEX. Hij heeft deze kans met twee handen aangegrepen en zet zijn werkzaamheden bij VAEX met veel plezier voort.

Motto van Jurgen

Het motto van Jurgen:
“Liever met plezier naar mijn werk, dan chagrijnig naar een baas waar je misschien net wat meer verdient! Ik heb een heel nieuw leven nu”.

Vanuit ttif & werk bedanken wij Stein voor de goede begeleiding van Jurgen en wensen wij Jurgen alle geluk met zijn baan bij VAEX!

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?