Vitaliteit op de werkvloer

ttif & werk brengt vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op het werk is zeer belangrijk voor zowel werkgevers als werknemers. Productiviteit en prestatie zijn hierin twee aansluitende, essentiële factoren voor een werkgever om te kunnen meten of een werknemer vitaal genoeg is om zijn of haar werk te kunnen doen. Daarnaast is het essentieel dat de werknemer goed in het vel zit.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Zowel de vitaliteit op de werkvloer als bij het thuiswerken moet in evenwicht zijn. Op het gebied van lifestyle coaching kunnen onze coaches veel voor bedrijven en haar werknemers betekenen. Helaas is een gezonde leefstijl niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom helpt ttif & werk graag om de focus op nieuwe perspectieven weer terug te krijgen!

Wat kan ttif & werk voor jouw bedrijf betekenen?

Zoals we al hadden besproken, is vitaliteit op de werkvloer voor zowel het bedrijf als de medewerkers van ultiem belang. Het zorgt ervoor dat plezier en energie op de juiste manier met elkaar in harmonie worden gebracht, waardoor er een gezond balans ontstaat. De coaches van ttif & werk helpen om deze balans zo goed mogelijk vorm te geven. Hiervoor dragen onze coaches diverse oplossingen aan, waardoor het mogelijk is om voor een doeltreffende aanpak te kiezen.

Evenwicht vinden speelt een belangrijke rol bij vitaliteit.  Om dit evenwicht te vinden, is het van belang dat werkgever en werknemer me elkaar samenwerken. Beide partijen zijn namelijk verantwoordelijk voor vitaliteit op het werk. Onze coaches helpen om de juiste draai te vinden door met alle betrokken partijen in gesprek te gaan en op basis van deze gesprekken concrete oplossingen te bedenken.

Wat kan ttif & werk voor jou doen als werknemer?

Zorgen voor vitaliteit op de werkvloer en bij het thuiswerken zijn onze belangrijkste drijfveren. Heb je het gevoel dat het wat minder gaat op fysiek en/of mentaal gebied? Het is dan verstandig om tijdig aan de bel te trekken. Hoe eerder je dit doet, des te sneller onze coaches je kunnen helpen om je weer de oude te krijgen. De coaches van ttif & werk helpen je met deze gevoelens en situaties omgaan. Vitaliteit is namelijk essentieel voor je fysieke en mentale ontwikkeling. Schakel altijd zo snel mogelijk de hulp in van één van onze coaches om weer evenwicht in je leven te vinden.

Neem contact op met ttif & werk!

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken om de vitaliteit op de werkvloer terug te brengen naar een goed niveau? Om dit proces van start te laten gaan raden wij het aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 – 562 63 64 en per mail op info@ttifcompany.nl.

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Succesverhalen

Lees hier het succesvolle plaatsingsverhaal van Ton Falkenburg. Ton is een 57 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk vanwege mentale beperkingen. In juli 2017 werd…
Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
Een frisse start in een totaal andere werkomgeving! Re-integreren vanuit de ziektewet in coronatijd. Dat is best een uitdaging. Dat kan kandidaat Sanne beamen: “Het was zo nu en dan…