Angelique en haar succes

Het verhaal van Angelique!

Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud, heb een dochter van 8 en woon in Kaatsheuvel. Een half jaar geleden zag mijn leventje er nog heel anders uit dan nu het geval is. Ik volgde op dat moment een re-integratie traject, zoekende naar een leuke passende baan waar nog helemaal geen zicht op was.
Ik woonde samen, maar helaas is die relatie een aantal maanden geleden over gegaan. En toen stond ik dus letterlijk op straat met mijn dochter en had ik ook geen recht op een uitkering, omdat ik op dat moment officieel nog als samenwonend geregistreerd stond. Ik leefde dus officieel al ongeveer 3 maanden zonder enige vorm van inkomsten. Nou, allemaal niet echt rooskleurig te noemen……..

Solliciteren met behulp van mobiliteitscoach

Maar gelukkig ben ik geen opgever! En dus bleef ik met behulp van mijn mobiliteitscoach van ttif & werk, Fred Bos, actief solliciteren. We ging allebei keihard aan de slag, op zoek naar een leuke passende baan. En tevens ging ik ook op zoek naar een huisje voor mij en mijn dochter, zodat we zelfstandig konden wonen en ik eventueel zo nodig een uitkering aan zou kunnen vragen.

Nu, een aantal maanden verder is alles anders en ziet alles er een stuk beter uit! Ik heb een leuke baan gevonden in de Particuliere Thuiszorg ongeveer 4 weken geleden en hoop volgende week in mijn huisje te kunnen gaan wonen met mijn dochter, hier in Kaatsheuvel! Zo zie je maar weer! En dat had ik niet kunnen bedenken een paar maanden geleden. Verlies nooit je hoop en de moed om iets te bereiken in je leven, of dat nu is met een baan vinden, een huis of wat dan ook….. Succes! Je kunt het! Positieve groet, Angelique

Angelique, van harte proficiat met je nieuwe baan! Namens ttif & werk wensen we jou en je dochter een geweldige toekomst toe!

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?