Marrie en haar succes

Lees hier het verhaal van Marrie.

Mijn naam is Marrie en ik woon in Leiden. Ik ben op een gegeven moment uitgevallen voor mijn eigen werk om medische redenen en ik was al een tijdje op zoek naar werk toen ik werd aangemeld bij ttif & werk. Mijn mobiliteitscoach werd Fred Bos.

Traject van Marrie

Samen met Fred heb ik mijn mogelijkheden in kaart gebracht en dat bleken er toch nogal wat te zijn. Ik moest een keuze maken; als zzp’er aan de slag
of in loondienst gaan werken. Uiteindelijk zijn we samen tot de conclusie gekomen dat werken als zelfstandige op dit moment niet de juiste keuze zou zijn.
Je krijgt dan te maken met allerlei instanties en je moet rekening houden met afdrachten van premies en dergelijke. Teveel gedoe op dit moment.
Daarnaast zou het gezien mijn persoonlijke situatie ook beter zijn om in loondienst te gaan werken, omdat dat minder zorgen zou geven.

Ik ben gestart met solliciteren en werd al snel aangenomen bij een medisch centrum bij mij in de stad. Ik heb een vog aangevraagd en al een cursus mogen volgen.

Advies van Marrie

Dus mijn advies aan iedere werkzoekende:
“Geef het niet op, soms zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. En zorg voor een goede adviseur met wie je de opties kunt bespreken om tot een goede keuze te komen.”

Uiteraard wensen wij Marrie veel succes en plezier in haar verdere carrière.

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?